Syoss

113
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Syoss: Hårplejemærke med en ung succeshistorie

Mærket Syoss har helliget sig emnet hårpleje og tilbyder ud over shampoo og hårrmasker også styling-produkter samt hårfarve. Syoss blev grundlagt i 1977 i Japan og står for salon-smukt hår og professionelle produkter. De er udviklet af bl.a. frisører, som selv har testet produkterne. Syoss er designet til at få håret til at se ud, som om du hver dag kommer direkte fra fristørstolen - med silkeblød glans, langt og stærkt hold og en strålende farve.

Hvilke Syoss-produkter fås?

Syoss-mærket har alt, hvad du behøver for at få smukt hår, fra farvning til pleje:

  • Syoss Coloration: Oplev permanent farvning og hårfarver, der er nemme at påføre og lover gode resultater. Syoss har også særlige farvestoffer til øjenbrynene, der forsigtigt fremhæver hårene.
  • Syoss hårpleje: Syoss har en lang række af produkter for den helt særlige følelse af at komme direkte fra frisørstolen. Brandet har alt at byde på – fra basic produkter som shampoo og balsam til specielle stylingprodukter.

Brandet henvender sig først og fremmest til kvinder – men du kan faktisk også få Syoss produkter til mænd. Mange af plejeprodukterne indeholder specielt sammensatte ingredienser som keratin, alger eller aminosyrer. De er med til at gøre produkterne effektive.

Hårpleje er en integreret del af den daglige skønhedsrutine for mange kvinder, men også for mænd. Ved regelmæssig brug kan Syoss-produkterne virkelig gøre deres beauty-effekt gældende. På den måde er professionel hårstyling og hårpleje af høj kvalitet også mulig derhjemme, og resultatet er værd at vise frem hver eneste dag.

Hvad står mærket Syoss for?

Syoss lover dig med sine produkter følelsen af at komme direkte fra frisørstolen: Silkeblødt, skinnende og velplejet hår, som er let at style - med Syoss er det ikke længere bare en drøm. Det er nemt at anvende produkterne, prisen er overkommelig, og resultatet er imponerende.

Langt, kort, tyndt og tykt hår er let at rense, styrke og style med Syoss produkterne. Uanset om det er 48 timers hold, opfriskning af håret med tørshampoo eller en ny hårfarve på ingen tid - med Syoss er der ingen grænser, når det gælder hårpleje og styling.

Køb Syoss, og sammensæt de passende produkter

Det er nemt at købe Syoss hos parfumdreams. Som kunde nyder du godt af gode priser og kan sammensætte din individuelle hårpleje fra det populære brands store produktsortiment. Den kan tilpasses til dit personlige behov, for Syoss har noget for enhver smag.

Uanset om det er volumenshampoo, hårspray til tekstur og fylde, power-shampoo til mænd eller hairline retoucher, som gør det muligt at farve hårrødder på ingen tid - hos parfumdreams er udvalget stort, og leveringen sker lige til døren.