Bestseller

Parfumer fra Lacoste

Firmaet Lacoste blev grundlagt mere ved et tilfælde af René Lacoste, en succearig tennisspiller midt… Læs mere
328
5/5 baseret på alle bedømmelser

Lacoste Parfumer

Firmaet Lacoste blev grundlagt mere ved et tilfælde af René Lacoste, en succearig tennisspiller midt i tyverne. I historiens løb designede Lacoste så ikke kun sportsbeklædning. Sortimentet blev udvidet og kom foruden de typiske poloskjorter også til at omfatte pullovere, T-shirts, bukser, bluser, jakker og frakker samt hatte, tasker og endda paraplyer. I modsætning til andre store mærkevarefirmaer reklamerer Lacoste oftest med ukendte ansigter for at vise, at de er helt normale. I et stykke tid har det omfattende tilbud også indeholdt egne dufte.

Vidste du at Indhold

Lacoste parfume - klassikeren blandt krokodiller

René Lacoste, den franske tennislegende, fik sit kælenavn på grund af et væddemål og senere skulle det blive et varemærke: krokodillen. Som belønning for en sejr på tennisbanen lovede en af hans teamkolleger ham en kuffert af alligatorlæder. Han tabte ganske vist spillet men på grund af hans stædighed fik han alligevel kælenavnet „krokodillen“. Han kunne tilsyneladende godt lide det for han gjorde krokodillen til dit varemærke da han i 1933 grundlagde vin virksomhed LACOSTE. Poloshirten var det første og sikkert også det mest kendte beklædningsstykke, som han i første omgang udviklede til sig selv til når han spillede tennis.

Mode og parfume - fra Lacoste

I dag er der uddelt flere licenser i Lacostes navn. Det omfatter i dag ikke kun tøj og sko, men også parfumer til kvinder og mænd samt andre kosmetiske produkter. Især duftene til kvinder er meget værdsatte. De er særligt populære på grund af deres blomsterholdige ingredienser. Topnoten kan for eksempel være fresia, en sød og samtidig krydret duft. „Pour Femme Eau de Parfum Spray“ som fås i vores online shop fra Lacoste er en populær duft til de sommerlige temperaturer, hvad end det er til hjemmebrug eller til ferien. Den har en hjertenote af heliotrop, hibiscus og jasmin og basisnoten af sandeltræ, røgelse og ceder tilfører duften noget stimulerende friskt og krydret. Denne Lacoste-parfume er meget populær og gives derfor også ofte som gave sammen med en body cream. I årenes løb har Lacoste produceret en række parfumer og kropsplejeprodukter og alle er selvfølgelig mærket med varemærkets krokodille. Flakoner og beholdere er individuelle og passer til produktets design. Herreduften „Lacoste Red Eau de Toilette Spray“ har en rød flaskebund, der opad ændrer sig til en frisk, lys vandblå farve. Duften henvender sig til maskuliniteten og duften er blomster- og træholdig og formidler en eventyrlysten, dynamisk og mandig karakter. Duften af æbler er topnoten, der registreres umiddelbart efter det første sprøjt. Når topnoten aftager træder hjertenoten ind på scenen. I „Lacoste Red“ er jasmin, ceder og træ tilstede og formidler duftens maskuline karakter.

Hjertet i Lacoste parfumer

For at du kan finde din yndlingsduft har vi sammen med alle parfumer sammenstillet information om topnote, hjertenote og basisnote. Lad tankerne får frit løb og lad dig forføre af duftenes verden og lad dine personlige ønsker flyde ind i duften. Hjertenoten, som udgør den egentlige karakter, holder længe. Den er også tilstedeværende når de første indtryk har lagt sig. Hjertenoten får parfumen til at bliver en personlig ledsager og sågar et personligt kendetegn. De æteriske olier bliver længe på huden og fås i et meget stort udvalg.