20%* rabat til Festival Season

Menu

Parfumdreams
Lacoste 6 Vare

Lacoste parfume

Lacoste parfume: dufte med sporty elegance til hende og ham

Mærket Lacoste er kendt for sine lækre, farverige poloskjorter med det markante krokodillelogo. Mærket fra den professionelle tennisspiller René Lacoste står får stilsikker elegance og moderne designs med sporty karakter. Det kommer ikke kun til udtryk i modeartiklerne, men også i de talrige Lacoste-parfumer. De sporty-elegante duftkreationer er særdeles populære i hele verden. De vækker begejstring med deres tidløse karakter, som virker fortryllende med sine levende, opkvikkende duftakkorder.

Lacoste parfume: raffinerede duftklassikere med naturlig charme

Kultmærket Lacostes historie begyndte i 1920-erne. Dengang gjaldt den franske, professionelle tennisspiller René Lacoste som et sandt vidunder indenfor tennis. På grund af sin offensive spillestil blev han hurtigt kendt som "le crocodile". Han vandt talrige turneringer i French Open, US Open og Wimbledon-mesterskaberne. I 1924 vandt legenden bronze i de olympiske lege. Han gjorde sit kælenavn til et varemærke og placerede i første omgang den lille krokodille på sine blazere, og senere også på sine poloskjorter.

Den første Lacoste-parfume opstod i 1968 i samarbejde med modeskaberen Jean Patou. Den krydrede-grønne duft „Eau de Sport“ med sin sporty karakter er indtil i dag et forbillede for andre duftkreationer. I første omgang drejede det sig om unisex-dufte. Til de mest solgte dufte hører en klassiker, som spreder autenticitet, spontanitet og narturlig charme. Den raffinerede duftkomposition forbinder blide fresia-noter med krydret, sort peber, hvid heliotrop og hibiscus. Lacoste-duften afrundes af diskrete akkorder fra bulgarsk rose, jasmin og træagtig-sensuel moskus.

Eau de toilette fra Lacoste: Sporty dufte til hverdagsbrug

Parfumerne fra Lacoste er sporty og samtidigt elegante. Der findes spændende duftkompositioner til kvinder og mænd med frugtagtige, friske og opkvikkende noter. De tidløse Lacoste-dufte forener gode indholdsstoffer med levende, sporty nuancer. Det gør dem perfekte til dagligdagen.

  • Kvindedufte fra Lacoste: De tryllebinder med sensuelle kompositioner af frugtagtige, blomsteragtige essenser og krydrede akkorder, som fremhæver kvindeligheden. De levende, moderne duftklassikere står for en dynamisk, lidenskabelig livsstil. Mærkets parfumører fortolker til stadighed duftene påny. Med udsøgte duftakkorder giver de dem en tropisk, orientalsk, romantisk eller naturlig karakter, så de kan bæres af enhver type og til enhver lejlighed.
  • Herreparfume fra Lacoste: Herreduftene fra Lacoste forener friske akkorder, frugtagtige noter og et strejf af krydderier. De er perfekte i hverdagen og egner sig til mænd med en aktiv, moderne livsstil. En populær klassiker er en eau de toilette fra Lacoste, som inspireret af de ikoniske poloskjorter, spreder en forfriskende, selvbevidst maskulinitet. Den forener saftig grapefrugt med krydret kardemomme, vetiver og ruskind. Den fint afstemte duftkomposition giver brugeren en spændende følelse af kølig elegance.

Udover Lacoste-parfumer fører mærket også kropsplejeprodukter, som er perfekt afstemte efter din yndlingsduft. Brusegeler, deodorantstifte, bodylotions og deodoranter indhyller dig fra top til tå med en diskret, frisk duft.

Køb parfume fra Lacoste: Bestil sporty-sprudlende dufte hos parfumdreams

Hos parfumdreams finder du et stort udvalg af parfumer fra Lacoste til kvinder og mænd, som virker overbevisende med deres unikke friskhed. De passer til sporty-elegante fritidslooks. Og dertil bestiller du forskellige plejeprodukter, som passer perfekt til din yndlingsduft. Med et gavesæt, som består af eau de toilette fra Lacoste, brusegel og deodorant, vil du gøre mærkets fans en stor glæde.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 23.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube