Ansigtspleje

1779 Vare
30503
5/5 baseret på alle bedømmelser

Antirynkecreme – naturlig udstråling til moden hud

At blive ældre er et problem for mange mennesker. En god ansigtscreme til moden hud fra 60 år kan bidrage til at understøtte den naturlige spændstighed og mindske fine rynker. Så er det igen sjovt at se sig selv i spejlet, og du kan gå ud i livet med selvtillid. Følgende tegn på hudaldring kan blidt mildnes med en antirynkecreme:

  • Tab af volumen: Huden mister sin spændstighed. Konturerne virker ikke længere så skarpe. Alt i alt virker ansigtet mindre opstrammet.
  • Tab af tæthed: Hudens modstandsdygtighed nedsættes. Din teint virker ikke længere strålende, men trist og gusten. Rynker bliver mere udprægede, og huden virker tyndere.
  • Dannelse af rynker: Nedsat kollagenproduktion og celledeling bevirker, at der dannes rynker de klassiske steder: Kragetæer omkring øjnene, bekymringsrynken i panden og den såkaldte nasolabialfure mellem overlæbe og næse.
  • Tørhed og øget følsomhed: Hudens barrierefunktion nedsættes med væsketab til følge. Samtidig bliver huden mere følsom over for ydre påvirkninger som temperatur og UV-stråling.

Huden begynder allerede at aldre, når du er mellem 20 og 30 år. Denne naturlige proces kan du modvirke ved at du i tide begynder at bruge en antirynkecreme. Men også i en moden alder nyder huden godt af en antirynkecremes plejende indholdsstoffer.

En anti-aging creme styrker huden

Enkelte rynker er ganske enkelt en naturlig del af det at blive ældre. For ingen antirynkecreme i verden kan stoppe tidens tand. Men du kan gøre noget for at din hud bliver mere robust mod ydre påvirkning. Kraftig sollys er en af hovedårsagerne til, at der dannes rynker. For UV-strålerne nedsætter produktionen af kollagen og skader hudcellerne uopretteligt. Brug altså altid en passende solfaktor.

Oxidativ stress forårsages af en hektisk livsstil, rygning eller forkert kost. Den fremmer produktionen af frie radikaler. Det er molekyler, der angriber cellevæggene og gennemgående svækker huden. Antioxidanter som Q10 eller retinol bør derfor ikke mangle i nogen anti-aging creme. De neutraliserer de frie radikaler og beskytter således huden.

Ekstreme temperaturer, vind og vejr belaster huden hen over årene. Følgerne kan være tør, skællet og sprukken hud. Ceramider er særlige fedtstoffer, der opbygger hudens barrierefunktion i en ansigtscreme til moden hud. Hyaluronsyre som fugtighedsboost giver din hud den ekstra portion fugtighed, som den har så hårdt brug for.

Antirynkecreme som daglig pleje

Uanset hvilken antirynkecreme du vælger: Det er vigtigt, at du bruger den dagligt og afstemmer den efter din hudtype. En god ansigtscreme til moden hud over 60 er nok lidt for meget af det gode, hvis du er 35. I stedet bør du vælge en lettere variant, der hurtigt trækker ind i huden. Disse anti-aging cremer kan fint bruges under makeup og kan let integreres i din skønhedsrutine.

Mens du sover din skønhedssøvn, slapper huden af ovenpå dagens påvirkninger. Hjælp den med en antirynkecreme til natten, så vågner du om morgenen med en frisk teint. Koncentrerede indholdsstoffer som hyaluronsyre, ceramider eller folsyre har en stimulerende effekt på hudens egen regenerering. Ansigtet føles opstrammet og er optimalt forsynet.