Kondomer

25 Vare
10
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Køb kondomer – mere end bare prævention

Kondomer er et af de vigtigste redskaber i dit soveværelse. Ved rigtig anvendelse forhindrer de ikke kun uønsket graviditet. De beskytter også pålideligt mod sygdomme. Mens præservativet tidligere var en lidt kedelig affære, så er det i dag med til at skabe afveksling på lagnet. Følgende typer er med til rigtigt at peppe dit kærlighedsliv op:

  • Farverige kondomer med smag: En vellykket overraskelse, ikke kun ved oralsex.
  • Knopper, riller, stimulerende gele: Intense og afvekslende sansninger for mere sjov i sengen.
  • Kondomer uden latex: Perfekt ved allergi mod Latex.
  • Kondomer i forskellige størrelser: Den optimale pasform sørger for fornøjelse og sikkerhed.
  • Præservativer, som føles ægte: Helt tynd Latex styrker forbindelsen og forbedrer kærlighedslegen.
  • Ekstra fugtige kondomer: Ved vaginal tørhed og som supplement eller alternativ til glidecreme.
  • Kondomer til at forlænge udholdenheden: En let bedøvelsesgele udsætter mandens orgasme.

Safer sex har aldrig før været så sexy. Med hensyn til kondomer har producenterne været kreative. Det kedelige image hører til i fortiden. Nutidens præservativ tilpasser sig perfekt til penis. Dermed øges sikkerheden og nydelsen for alle parter. Desuden finder du en lystig løsning til alle præferencer. Mange par anvender kondomer til at give deres kærlighedsliv et frisk pust. Hos parfumdreams finder du et stort udvalg af forskellige typer kondomer.

Sikker brug af kondomer

Kondomer kontrolleres af producenten med moderne metoder, før de kommer ud i butikkerne. I en sikker emballage kan de holde i mange år. Men kig lige på holdbarhedsdatoen, før du tager dem i brug. For en sikkerheds skyld skal du hellere købe nye kondomer, hvis datoen er overskredet. Emballagen må heller ikke være beskadiget. Ellers er der fare for, at kondomet springer.

Og selvom kondomer nærmest ikke kan ødelægges: Kondomer har ikke noget at gøre i pengepungen. Trykket og skarpe kanter kan hurtigt beskadige emballagen. Også for meget varme skader gummiet og gør det porøst. Så er sikkerheden ikke længere garanteret. Med skal også være forsigtig med skarpe fingernegle. Frit efter mottoet ""Better safe than sorry"" bør du i tvivlstilfælde altid bruge et nyt kondom.

At købe kondomer viser din partner, at du tager ansvar. Safer sex er vigtigere end nogensinde før og med til at give alle parter følelsen af at kunne give slip. Vigtigt: Efter brug skal du altid smide kondomer i skraldespanden. Smid ikke kondomer i toilettet, da det ellers kan forårsage ubehagelige forstoppelser.

Hvad er latexfrie kondomer?

For mennesker med allergi overfor latex var god råd engang dyre. Kondomer uden latex var et gennembrud og er nu et veletableret alternativ på markedet. De består af forskellige materialer som polyisopren (kunstigt latex uden allergifremkaldende proteiner), polyuretan eller Vytex. Alle disse kunststoffer er kendetegnet ved en høj hudvenlighed og smidighed. Desuden lover producenten intense følelser og en tæt forbindelse.

For en bedre smidighed er kondomer uden latex forsynet med et lag glidecreme med silikone. Hvis du derudover ønsker at bruge glidecreme, så sørg for at overholde anvisningerne på pakken. Kondomer uden latex giver den samme sikkerhed som deres latexholdige pendanter. De er også egnede til veganere, da der i fremstillingen ikke er gjort brug af kasein (mælkeprotein).