Fast sæbe

147 Vare
65
5/5 baseret på alle bedømmelser

Fast sæbe: Hygiejnisk, bæredygtig rengøring

Fast sæbe har et comeback og suppleres affast brusesæbe (fast brusegel) såvel som fast hårshampoo.

Fast sæbe i god kvalitet er meget populært Gave til mange lejlighed eller helt enkelt som værtindegave. Du finder noget for enhver smag blandt vores sæber: Eksklusiv parfumesæbe eller biologiske planteoliesæber ses oftere og oftere på badeværelset.

I sortimentet fra parfumdreams finder du faste sæber til enhver hudtype, til alle dele af kroppen og naturligvis også til ansigt og hår.

Fast brusesæbe for glat hud

Fast brusesæbe er helt på højde med brusegel. De indeholder også førsteklasses olier fra naturen som for eksempel fint mandelolie, der udglatter huden ved regelmæssig anvendelse og hjælper den til at blive smidigere. Samtidig forhindres det at huden tørrer ud.

Men også olivenolie er en populær bestanddel affast brusegel. Eksklusiv olivenolie beriger sæben med værdifulde fedtsyrer og vitamin A, C, D og E.

Brusesæbe kan anvendes dagligt og skummer også som almindeligt brusegel.

Lev bæredygtigt med fast brusegel

Fast sæbe og brusegel ser ikke alene smukt ud. De beskytter samtidig også miljøbet med sin kompakte, naturlige emballage og lange levetid. Afhængigt af anvendelsen holder de i op til flere måneder.

Andre fordele ved fast sæbe:

  • De er ofte vegane: Der er ikke anvendt animalske hjælpemidler til fremstillingen
  • De indeholder næsten ingen vand (sammenlignet med flydende brusegel) og sparer således transportvolumen.
  • Bestanddelene er ofte organiske.

Fast brusesæbe med peelingeffekt

Giv ikke afkald på den fløjlsbløde hudfølelse og skrub din hud med fast sæbe, der samtidig giver huden en blid peeling. Nogle produkter indeholder ingen peelingkorn som gær- eller kaffepulver. Disse små partikler skaber en behagelig friktion og fjerner således døde hudceller for at gøre huden smidig og blød.

Fast brusesæbe understøtter hudens barriere og forsyner huden med værdifuld fugtighed. Også for meget tør hud er en bruserutine med fast sæbe en god ide. Takket være det kompakte sæbestykke kan indholdsstofferne under rengøring med varmt vand udfolde sig bedre og plejer på den måde huden skånende og intensivt.

Køb fast sæbe og fast brusegel online hos parfumedreams

Und din hud en ny beauty-rutine og lad dig fortrylle af en positiv effekt af en fast brusesæbe. Hos parfumdreams finder du et stort udvalg af forskellige faste sæber fra normal hud til megettør hud. Du finder også faste sæber med peelingeffekt online på parfumdreams.

Brug den praktiske filterfunktion for at finde dine yndlingsprodukter endnu hurtigere og få leveret din faste sæbe direkte hjem til dig selv.