Kropspeeling

70 Vare
35
5/5 baseret på alle bedømmelser

Bodyscrub: bodyscrub til en fløjlsblød hud

En intensiv bodyscrub fjerner ved hjælp af små partikler såsom havsalt, sukker eller kaffe døde hudceller, talg og snavs. Den fremmer blodcirkulationen og stimulerer således cellefornyelsen. Velgørende ingredienser forsyner huden med fugt, sporstoffer, mineraler og vitaminer og beskytter den mod udtørring. En kropspeeling eller bodyscrub renser huden i dybden og indeholder af og til betændelseshæmmende ingredienser, som kan forebygge urenheder i huden ved regelmæssig brug. Den fjerner indgroede hår og efterlader en lækker og blød hud.

Hvilke typer bodyscrub findes der?

En god bodyscrub er skræddersyet til din huds behov. Hos parfumdreams finder du et bredt udvalg af produkter, som er velegnede til forskellige hudtyper. Til de klassiske bodyscrubs hører:

  • Bodyscrub med havsalt: De naturlige scrub-partikler løsner døde hudceller og gør ru steder bløde igen. De grove korn åbner porerne, fjerner talg og forbedrer således hudens udseende. Brugen øger blodgennemstrømningen og stimulerer kroppen til at danne nye hudceller. Havsaltet forsyner huden med sporstoffer og mineraler som magnesium, kalium og calcium. Det beroliger huden, får betændelsestilstande til at klinge af og lindrer kløe. Din hud føles friskere, blødere og mere levende.
  • Sukker-scrub: Ved sart, tør eller atopisk hud anbefales det at anvende en bodyscrub med sukker, da disse scrubpartikler er mere finkornede end havsalt. De fleste producenter kombinerer naturlige slibepartikler med nærende olier eller sheasmør. Derfor er bodyscrubs meget milde og irriterer ikke huden. Brugen sætter gang i blodcirkulationen og glatter hudens overflade. Glycolsyren i sukkeret holder huden smidig, modvirker dannelsen af døde hudceller og forhindrer huden i at udtørre.
  • Kaffe-scrub: De bittesmå kaffepartikler giver huden en let scrub, øger blodgennemstrømningen og fremmer samtidigt cellefornyelsen. Kaffepartiklerne indeholder antioxidanter og koffein. De virker betændelseshæmmende og forbedrer hudens udseende.

Bodyscrubs indeholder overvejende naturlige slibepartikler. Ud over kaffe, salt og sukker anvender producenterne ofte kværnede frugtkerner eller nøddeskaller. De er et godt alternativ til de før ofte anvendte små kugler af mikroplast.

Derudover kommer mange producenter kosmetisk ler i bodyscrubs, som binder giftstoffer og overskydende olie. Det har en mild scrubeffekt og er især velegnet til fedtet hud. Grøn te mindsker rødme og irritationer. Æteriske olier giver produkterne en let duft, som gør noget godt for sanserne.

Hvordan anvender du en scrub til kroppen?

For at din hud kan ånde igennem igen, er det nok at bruge en bodyscrub en til to gange om ugen. Du må ikke bruge den for tit, da den ellers vil angribe hudens naturlige beskyttelsesbarriere. Kom det på under bruseren på den endnu fugtige, rengjorte hud. Produktet masseres ind med cirklende bevægelser. Huden er særligt ru på albuerne og knæene, så her kan du roligt smøre mere på og massere det godt ind, så du løsner den hårde hud.

Derefter lader du bodyscrubben sidde på et par minutter, så din hud kan suge de nærende stoffer til sig, før du skyller den af med lunkent vand. Det er bedst at bruge en bodyscrub om aftenen, så den efterfølgende pleje kan trænge godt ind. Den intensive rensning gør din hud mere modtagelig for en fugtighedsgivende bodylotion eller en plejende olie.

Køb bodyscrubs til blød og lækker hud hos parfumdreams

Hos parfumdreams finder du forskellige bodyscrubs, som får din hud til at stråle. Uanset om du vil bruge en scrub på salt-, sukker- eller kaffebasis vil din hud takke dig for det.