Skrabere

8 Vare

Skrabere til kvinder – til glat hud på hele kroppen

Skønhedsidealet for mange kvinder er glat hud uden hår, hvilket tager meget af deres tid. Men uanset om det er på benene, i armhulerne eller intimområdet: En god ladyshaver er særdeles vigtig, hvis man vil have en grundig og hudvenlig barbering. Med skarpe blade og et godt bevægeligt hoved er det nemt at fjerne hårene alle steder.

Særdeles bæredygtig: Barberskraberen til kvinder

Mange kvinder ønsker at deres kropspleje bliver mere bæredygtig og miljøskånende. Derfor er en barberskraber til kvinder perfekt. Den er for det meste lavet af metal, fremstår altså som værende af god kvalitet, uden brug af plastdele. Bladene sættes på enkeltvist og kan altså bruges fra begge sider. Et barberblad til en barberskraber kan altså sagtens bruges i dobbelt så lang tid som et barberblad til en almindelig ladyshaver.

Den elektriske ladyshaver: perfekt til tør barbering

Der er både fordele og ulemper ved en el-shaver: Den er meget hurtig at bruge, og risikoen for at skære sig er næsten lig nul. En helt glat barbering med en elektrisk ladyshaver er ikke mulig. Hvad i første omgang virker som en ulempe, kan også være en fordel for andre:

En el-shaver er perfekt, når hårene skal studses. Der følger ofte forskelligt tilbehør med til forskellige hårlængder. Du kan med fordel bruge en el-shaver før en våd barbering. Især hvis skægget er blevet meget langt, ville en våd barbering tage alt for lang tid, da skraberen skal skylles ret ofte.

Købe shavere til kvinder hos parfumdreams

Ladyshavere og barberskrabere får du hos parfumdreams. Glem ikke jævnligt at skifte barberblade, da det ellers bliver får hårdt for huden. Efter barberingen vil din hud blive glad for en nærende bodylotion med plejende ingredienser.