Skægolie

36 Vare
739
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Skægolier – maksimal pleje med det rigtige skægprodukt

Mænd med skæg bør pleje deres skæg hver dag. For ligesom hovedhåret har også skæghåret brug for passende pleje, så det føles rart og ser flot ud. Der findes forskellige skægplejeprodukter som for eksempel skægolier, der får skægget i den rette facon. Men hvad kan skægolie, og hvordan bruger man det?

Skægolie – et vigtigt supplement til den daglige skægpleje

Skægolie sælges ofte i små flasker og syner derfor ikke af meget. Men det må du ikke lade dig snyde af: Skægplejeolier kan nemlig lidt af hvert. Med det rigtige produkt plejer du ikke kun dit skæg, men også huden. Olien til skægget indholder vigtige essenser og indholdsstoffer, der plejer skægget. Men du skal være opmærksom på følgende:

  • Rens skægget, og fjern smuds: Inden du bruger skægolien, skal skægget forberedes. Rens hele skægget med en særlig skægshampoo eller en skægsæbe. Du fjerner sved, smuds og døde hudceller.
  • Tør skægget grundigt: Når du er færdig med ansigts- og skægplejen, tør skægget med et rent håndklæde. Vær grundig, så skægget kan optage de efterfølgende produkter.
  • Fordel en smule skægolie i hænderne: De fleste skægplejeolier er i små flasker med en pipette. Derfor anbefaler vi, at du drypper nogle dråber i håndfladerne og fordeler dem. Sådan kan du massere skægolien ind i hele skægget.
  • At kæmme og style skægget: Når olien er fordelt, er det kammens tur. Kæm eller børst alle partier grundigt for at fordele olien optimalt og for at style skægget, som du ønsker det.

Skægolie er ikke kun plejende – det er også en del af stylingen. Du får ikke kun et blødere skæg, olien giver hvert skægstrå en helt særlig glans. To dråber skægolie er nok til at pleje et fuldskæg. Så ser dit skæg ikke kun flot ud, det føles også mere blødt.

Afslut plejerutinen med skægolie

For at få et æstetisk look bør du vaske dit skæg hver dag. Afslut gerne med en skægolie i høj kvalitet. Indholdsstofferne forsyner skægget med fugtighed og essentielle næringsstoffer. De gør skæghåret blødt og fleksibelt. Skægget stikker ikke længere og er også lettere at bringe i facon.

Hvis du altså ikke er til skægbalsam eller skægpomade, kan du vælge skægolie til din skægpleje. Den lille flaske er praktisk at håndtere og fylder ikke meget, derfor kan du let tage skægplejeproduktet med på ferie. Hjemme eller på farten: Skægolien holder ofte indtil næste skægvask. Så skal det bruges på ny for at give skægget den pleje, som det har fortjent.

Her er et lille tip: Hvis skægget i løbet af dagen føles en smule tørt, kan du løse problemet med et par dråber skægolie. Gnid produktet blidt ind i håret, start ved håransatsen – det giver et lille fugtighedsboost, når du er på farten.

Hos parfumdreams kan du læse mere om de forskellige skægplejeprodukter

Hvis du endnu ikke kender dette plejeprodukt, men vil pleje dit skæg optimalt, bør du vælge en skægolie. Dette plejeprodukt giver ikke kun et attraktivt skæg, men også en let duft. Det kan indeholde mandelolie, abrikoskerneolie eller arganolie, så hvert skæg får maksimal og lækker pleje.