20%* rabat til Festival Season

Menu

Parfumdreams

En hudorme maske: Hurtig behandling mod hudorme

Det er ikke alle, der slipper for hudorme efter puberteten. Også senere i livet opstår de igen, når huden producerer for meget talg. Med en hudorme maske kan man fjerne de små sorte prikker, som fortrinsvis findes på næsten og kinderne.

Der er forskellige årsager til hudorme, som f.eks. stress, hormonelle udsving, manglende ansigtsrens eller naturligt fedtet hud. Hudorme kan blive betændte, og det skal man ubetinget undgå. En hudorme maske der være et vigtigt middel mod hudorme, og den opfrisker samt renser huden skånsomt for hudorme.

Sådanne typer hudorme behandling findes der

Der findes forskellige typer hudorme behandling i form af masker, som kan hjælpe med at fjerne de sorte prikker. Herunder:

  • Peel off-masker: En maske, som trækker hudorme ud, er en populær variant til at komme hudormene til livs. Den cremede eller geléagtige maske påføres ansigtet, tørrer helt, og efterfølgende kan man efter 20 til 30 minutter trække den af huden. Derved trækker man også hudorme af. Snavs på huden og i porerne fjerne således effektiv, og huden efterlades frisk og renset. Hvis du har meget tør eller følsom hud, så bør du undgå peel off-masker, at de kan irritere huden yderligere. Der findes også mildere alternativer, som forsyner huden med fugtighed. Peel off-masker egner sig bedst til fedtet eller normal hud.
  • Kulmasker: Masker med aktivt kul binder snavs og overskydende talg, og de trækker urenheder ud af huden ligesom en magnet. Som regel udvindes aktivt kul af kokosnøddeskaller, som giver en effektiv rengøring af huden. Masken kan påføres ansigtet, trækker derefter helt ind i huden, og efterfølgende kan man fjerne den igen med vand.
  • Lermasker: Man kan også fjerne hudorme med masker af ler, som blidt fjerner overskydende talg fra porerne og derudover også tilføjer huden værdifulde næringsstoffer. Særlig tør og sart hud har glæde af masker med ler, fordi de er et godt alternativ til peel off-masker eller kulmasker.

Korrekt brug af hudorme fjerner

Inden du benytter en hudorme maske til at fjerne hudorme, så skal du vaske dine hænder grundigt. Hver eneste berøring af ansigtet med hænderne får nye bakterier på huden, som kan medføre betændelse og sorte prikker. Også ansigtet kan være renset, inden på påfører masken.

Hvilken hudorme fjerner du anvender afhænger af, hvilken type anvendelse der er mest praktisk for dig, og hvad din hud tillader. Det er ikke blot den anvendte maske der bestemmer over, hvordan hudorme opstår i dit ansigt, det er også plejen af din hud.

Efter hver maske skal du smøre dit ansigt ind i creme for at tilføre ansigtshuden værdifulde antioxidanter, mineralstoffer samt fugtighed. Det afgørende er at bruge en let creme for ikke at tilstoppe de nyrensede porer med nye fedtede substanser.

Hvor tit skal man bruge en fjern hudorme-maske?

Hvor ofte du skal anvende en hudorme fjerner afhænger af, hvor genstridige hudormene er, samt af din hudtype. Til normal eller fedtet hud kan du roligt anvende en ansigtsbehandling mod hudorme to til tre gange om ugen. Til tør hud er det tilstrækkeligt at bruge hudorme maske en til to gange om ugen.

Tip: Påfør kun masken der, hvor din hud rent faktisk er angrebet af hudorme. På den måde undgår du, at andre hudområder tørrer for meget ud.

Hos parfumdreams finder du et stort udvalg af hudormemasker, og dermed kan du føje endnu en komponent til din ansigtspleje.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 23.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube