Mænd shampoo

45 Vare
90
5/5 baseret på alle bedømmelser

Shampoo til mænd: Daglig pleje til sundt hår

Frisk og velplejet: sådan kan mandens hår stråle. For at opnå dette er god og regelmæssig pleje også uundværlig for mænd.

For de bedst mulige resultater findes der naturligvis også velegnede hårshampooer og balsam til mænd, som plejer, skinner og styrker håret.

Mandeshampoo – med duft og pleje i ét

Hvis du vil have en skinnende og blød hårpragt, bør du ikke permanent anvende brusegel som shampoo. Selvom begge produkter indeholder rensende ingredienser, har shower gel og mandeshampoo forskellige tilsætningsstoffer, der er vigtige for den respektive del af kroppen.

Hårshampoo til mænd indeholder koncentrerede rengøringsstoffer, så rester fra produkter til hårstyling er lette at fjerne. Samtidig hjælper plejende ingredienser i mandeshampooer håret med dets helt individuelle behov, så

  • det får mere glans
  • det blive lettere at rede
  • farven holder længere
  • plejen til slidt hår intensiveres

og håret samtidig bliver smidigt.

Shampoo til mænd er et spørgsmål om type!

  • For mænd findes de også: De forskellige hårtyper. Mænd skal også håndtere meget individuelle hårproblemer, fra fedtet hår og til hårtab. Derfor fås der plejeshampooer til mænd til alle hårtyper.
  • Fedtet hår opstår på grund af en høj talgproduktion og kan let komme til at virke uplejet. For at forhindre dette, anbefales shampoo med urter som brændenælde eller kamille. De hæmmer fedtproduktionen og plejer den irriterede hud.
  • Tyndere hår og hårtab kan plejes godt med hårshampooer, som indeholder ekstrakt fra aloe vera. Rosmarinolie og proteiner er også populære indholdsstoffer. Disse ingredienser stimulerer hårvæksten og styrker de enkelte hår udefra.
  • Hår med skæl er irriterende. Mandeshampooer, der fjerner skæl og plejer den følsomme hovedbund på samme tid, er milde og fjerner ikke hovedbundens naturlige fedtlag.
  • Gråt hår er ikke et no-go for mænd, men virker derimod attraktivt for mange. Særlige hårshampooer til mænd med violette eller blå farvepigmenter er med til at understrege gråt hår. Det sørger for en strålende sølvglans uden uønskede undertoner.

Intensiv pleje: Hårbalsam til mænd

Efter hårvasken er mænd ikke helt færdige med hårplejen. For at give dit hår særlig pleje og for at lukke hårfibrenes beskyttende pels, anbefaler vi at bruge en hårbalsam. Alt efter hårtype fås her forskellige conditioners, som mænd kan anvende til deres hårpleje. Den er særdeles nem at anvende: Påfør efter vask en portion balsam på størrelse med en hasselnød på spidserne af dit hår, lad det virke i kort tid, og vask grundigt.

Der findes nu også 2-i-1 produkter, der kombinerer shampoo og balsam til mænd. Netop på rejser eller til badet i fitnesscentret er denne kombination et godt alternativ til almindelige produkter.

Køb herreshampoo billigt hos parfumdreams

Find den helt rigtige hårshampoo hos parfumdreams til netop din hårtype, og suppler dit køb med den passendebalsam til mænd. Brug filterfunktionen til at vælge din hårtype, og få de rigtige produkter vist hurtigt og nemt.

Lad dit hår skinne med de rigtige plejeprodukter, og shop din nye yndlingsshampoo hos parfumdreams.