Bodylotions

330 Vare
5724
5/5 baseret på alle bedømmelser

Køb bodylotion online – forkælende kropslotion til den daglige pleje

At creme huden med en bodylotion efter brusebadet eller badet er for mange en daglig plejerutine. En nærende kropslotion er ikke kun fugtighedsgivende, den normaliserer også hudens egen pH-værdi. En sanselig duft virker desuden som en sart parfume og udsender dagen lang en behagelig duft. Hos parfumdreams finder du førsteklasses kropslotioner med plejende næringsstoffer til din huds helt individuelle behov.

Plejende bodylotion, der passer til enhver hudtype

Det er vigtigt at vælge den rigtige bodylotion, så du gør noget godt for din hud. Afgørende er især indholdsstofferne:

  • Bodylotion til tør hud: Den bedste bodylotion til tør hud bør give langvarig fugtighed og styrke hudens spændstighed. Kropslotioner med avocadoolie eller macademiaolie er perfekte til dette formål.
  • Bodylotion til følsom hud: Hvis du har følsom hud, anbefaler vi en bodylotion, der ikke indeholder irriterende indholdsstoffer som eksempelvis alkohol eller farve- og konserveringsmidler. Velegnede derimod er ekstrakter fra kamille og hamamelis eller stoffer som bisabolol og allantoin. Bodylotioner med mandelolie siges at have en særlig plejende effekt.
  • Opstrammende bodylotion: En opstrammende bodylotion med algeekstrakt giver større spændstighed til moden hud. Men også urea samt A- og E-vitaminer virker forebyggende mod hudaldring.

Selvfølgelig bruges kropslotioner først og fremmest til intensiv pleje af din hud. Men også en behagelig duft er populær. I vores store udvalg findes der derfor også sanselige bodylotioner, der indeholder parfume.

Bodylotioner til alle plejebehov

Kombinér bodylotionen med din favoritparfume eller -brusegel. Passende kropslotioner, der giver dig en harmonisk duftoplevelse, finder du i parfumdreams’ omfattende sortiment. Bodylotionen bør kunne påføres let og give huden en silkeblød overflade, så den giver dig en sart fornemmelse for sommer.

I de kolde vintermåneder giver en nærende kropslotion en strålende hud fuld af velvære. Hvis den så også udfolder en energirig duft, når du påfører den, er det den perfekte start på dagen. Førsteklasses kropspleje og en feminin duft: Det symboliserer denne bodylotion i et sæt sammen med den passende brusegel. Den sanselige parfumeduft intensiveres, og du går frisk gennem dagen.

Køb kropslotion billig online – se parfumdreams’ store udvalg

Til den daglige kropspleje er en bodylotion en absolut klassiker og overbeviser især ved den ofte meget lette tekstur, der også om sommeren ikke ligger som en tung dyne på huden. I vores eksklusive udvalg i parfumdreams’ onlinebutik finder du kropslotioner med plejende indholdsstoffer fra forskellige udbydere. Du kan bestille dem direkte i onlinebutikken eller i vores parfumdreams-app.