Filtrering af resultater
Producent
Til hvem
Preisinterval

Duftlys

42
5/5 baseret på alle bedømmelser

Køb duftlys online - aromatiske lys for en hyggelig atmosfære

Duftlys forvandler hvert hjem til en harmonisk oase af velbehag og efterlader med deres behagelige rumduft en følelse af veltilpashed. Den vellykkede kombination af forskellige duftretninger og flakkende lys har desuden en meget stemningsfuld effekt. Find duftlys til skønne øjeblikke i det store udvalg hos parfumdreams.

Duftlys i forskellig stil

Særligt populære og tidløst klassiske er duftlys i glas. Rumdufte ser i dette design ikke kun meget elegante ud, de er desuden også utroligt praktiske. Lysvoks, som løber, opsamles nemlig direkte. Duftlys i glas med låg, som fx Yankee Candle® lys har en yderligere fordel. I den karakteristiske glasbeholder bevares den pågældende aroma længe, og lyset får ikke et støvlag på lysvoksen, hvis farve er afstemt efter duften. Samtidig kan man nyde godt af en øget og længere brændetid for duftlyset, fordi den smeltede lysvoks i glasset kan blive fast igen uden problemer.

Udover lys i glas er de fineste duftlys af duftvoks af høj kvalitet i en lysestage af porcelæn avanceret til aromatisk boligtilbehør. Disse smukke kunstværkers elegante udseende spreder en luksuriøs charme og passer med det stilrene design til næsten enhver indretningsstil. Desuden egner duftlys i en lysestage af metal sig helt fantastisk til omgivelser i et puristisk look.

Hvilken duftretning skal du vælge for duftlyset?

Uafhængigt af designet er duftlys især særdeles populære på grund af deres mange forskellige duftnoter. Den kraftige aroma afgives ofte allerede helt uden det flakkende skær af levende lys, og indhyller rummet i en behagelig atmosfære, hvor man kan slappe af. Principielt opdeles dufte til rum, uanset om det drejer sig om lys, spray eller æteriske olier, i følgende duftretninger:

  • Duftlys med en blomsteragtig note, som fx jasmin, rose eller lavendel, fovandler den hjemlige stue til en blomsteroase.
  • Duftlys med frugtagtige aromer, som fx citron, bergamot eller lime, stimulerer sanserne og fremmer samtidig koncentrationsevnen.
  • Duftlys med et friskt touch, som fx bomuld, dufter dejligt af friskvasket tøj eller minder om en forfriskende havbrise.
  • Duftlys med en pudret note, som fx vanilje, kan bedst associeres med en følelse af renhed eller varme.
  • Duftlys med træagtige aromaer, som fx sandel- eller cedertræ, har derimod en meget maskulin og kraftig duftretning.

Hvad kendetegner et godt duftlys?

Duftlys kan ikke kun kendes på deres lange brændetid. Anvendelsen af de enkelte råstoffer er meget mere væsentlig. De bør for det første forarbejdes omhyggeligt og for det andet være af høj kvalitet. I reglen fås duftlys af paraffinvoks, sojavoks eller også bivoks.

Selvfølgelig består et duftende lys ikke kun af voks. Rumduften blev desuden forædlet med duftolier, som er perfekt afstemt efter hinanden. Generelt er koncentrationen af olien i et lys mange gange større end i for eksempel en klassisk eau de parfum. I den forbindelse er det vigtigt at vide, at ikke alle olier er egnede til et duftlys, fordi der ved antændelse kan opstå sod i glasset eller lignende.

Køb duftlys til små penge - gå på opdagelse i det store udvalg hos parfumdreams

Uanset, om det skal være frugt-, blomster- eller træagtigt: I parfumdreams onlineshop kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af billige duftlys, som er så fine og elegante som en parfume. Lad dig inspirere af de forskellige duftretninger, og bestil dit nye duftlys til små penge online.