Selvbrunere

46 Vare
136
4/5 baseret på alle bedømmelser

Selvbrunere: For sommerbrun hud året rundt

En sund solbrun hud får dig til at se frisk og sund ud. Også den lyserøde sommerkjole ser straks helt anderledes ud med en ensartet, solbrun hud, end med bleg hud. Med selvbrunerekan du også fremtrylle en solbrun hud, selvom solen ikke lige skinner.

Desuden er solbadning og brugen af solarier ikke ret godt for huden. UVA-stråler får huden til at ældes før tid, er ansvarlig for pigmentpletter og alderspletter og svækker desuden bindevævet.

Der er altså gode grunde til at bruge selvbrunere. De fleste selvbruner-creme indeholder DHA, en type dihydroxyacetone. Det er et kropseget stof, som kan bruges huden uden bekymringer.

Selvbruner-creme, selvbruner-spray eller selvbruner-mousse?

Der fås vidt forskellige typer selvbrunere: Som koncentrat, som lotion, som selvbruner-creme, selvbruner-spray og som mousse. Men hvilken er bedst?

  • Selvbruner-mousse: Med en mousse ses effekten hurtigt. Allerede efter ca. 60 minutter ses en smuk solbrun farve. Påføringen er nemt og kan foretages med en handske, så der ikke opstår irriterende pletter.
  • Selvbruner-spray: Sprayen er et godt alternativ til netop de steder, du ikke så nemt kan nå. Sprøjt en fin spraytåge på din hud, og lad den trække ind i huden. Det er oftest ikke nødvendigt at smøre den ind i huden.
  • Selvbruner-creme: Selvbrunere som creme er nok den mest kendte type. Selvbruner-cremen kan påføres huden som en almindelig, plejende lotion. Også i den forbindelse kan det anbefales at bruge handsker til påføringen, så uskønne pletter på hænderne forhindres i at opstå fra start.
  • Selvbruner-koncentrat: Et selvbruner-koncentrat blandes i den almindelige creme eller plejende lotion. Fordelen: Man kan således selv vælge graden af den solbrune farve.
  • Selvbruner-lotion: Til alle, som snarere kan lide det let og naturligt er selvbruner-lotionen det rette produkt. Bodylotionen tilføres en smule selvbruner, så huden får en let solbrun farve.

Køb selvbrunere for følelsen af sommer hos parfumdreams

Hos parfumdreams finder du din helt egen selvbruner til smuk solbrun hud - året rundt. Vær ved valget opmærksom på, at graden af den solbrune farve er en til to nuancer mørkere end din naturlig hudfarve. Således undgår du en brun farve, der ser unaturlig ud. Om du i den forbindelse foretrækker en selvbruner-spray eller en selvbruner-creme spiller ingen rolle.