Sol, regn, vind og kulde - efteråret byder på mange forskellige facetter. Årstidernes skiften betyder også en omstilling af din skønhedsrutine. I modsætning til om sommeren, bør du om efteråret ty til nærende teksturer i forbindelse med dine plejeprodukter! Serummer, fugtgivende cremer samt olier er derfor uundværlige i forbindelse med den daglige pleje om efteråret. Dette gælder især for hænderne, læberne og ansigtet. Vi har samlet produkter for dig, så du kan give din hud den optimale pleje om efteråret.

Hårpleje til efteråret Kropspleje Golden Glow Tid til hygge Trends

Tips til ansigtsplejen om efteråret

Til plejen om efteråret hører plejeprodukter, som forsyner huden tilstrækkeligt med lipider og fugt. Især plejeprodukter med hyaluronsyre, C- og E-vitaminer samt retinol sørger for en sund glød. Serummer er især egnet til plejen om efteråret, fordi de transporterer virksomme stoffer af høj kvalitet dybt ned i huden.
Tip fra Parfumdreams: Jo dybere plejeprodukter kan transporteres ned i huden, jo bedre kan de lagres og de virker længere.

 

En god pleje om natten er om efteråret uundværlig i enhver skønhedsrutine. Om natten fornys hudcellerne og dermed sættes der blus på kollagenproduktionen, hudens syrekappe genopbygges og fugten, som blev tabt i løbet af dagen, gives tilbage. Natplejeprodukter som fx cremer og serummer understøtter disse processer og fremmer regenerationen med højtdoserede virksomme stoffer.

 

Den rette pleje til dine læber

 

Læber har ingen talgkirtler og næsten ingen fedtdepoter. Det betyder, at de er meget mindre beskyttet mod ydre påvirkninger. Læbepleje bør derfor indeholde planteolier og ekstrakter, vitaminer, kollagen og fugtgivende stoffer såsom hyaluronsyre.

 

Se flere produkter