Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams

Barbersæbe til mænd er så populært som aldrig før

Barbersæbe har man kendt til siden det 19. århundrede. I løbet af de sidste årtier er den blevet erstattet af barberskum på dåse, der kun kræver et tryk på knappen. Men de seneste år fejrer barbersæben sit comeback i takt med at skægmoden ændrer sig, og der er stadig større fokus på skægplejeprodukter til mænd.

Hvad er barbersæbe?

Barbersæbe er ikke den samme slags sæbe, som man bruger til at vaske hænderne eller kroppen. Der er tale om en slags creme, som skummes op ved hjælp af en barberkost. Det er meningen, at den opskummede barberskum retter skæghåret op og blødgør det, således at det kan fjernes særligt skånsomt og grundigt.

På grund af det finporede skum er barbersæbe med hensyn til resultatet og selve barberoplevelsen et bedre valg en barberskum, og mange mænd ønsker ikke at gå tilbage til de gamle produkter, når de engang har prøvet barbersæbe.

Desuden holder barbersæbe meget længere en en dåse barberskum. Den er ikke kun billigere, der produceres også mindre affald, og det gør barbersæbe til mænd til et mere bæredygtigt produkt.

I hvilken varianter findes barbersæbe?

Barbersæbe til mænd findes i forskellige varianter:

  • Hård barbersæbe: Hård barbersæbe er et stykke fast sæbe, er i udseende ligner almindelig sæbe. Inden barberingen gnides kosten direkte på sæben, og der dannes skum. Hård barbersæbe holder særligt længe, og der skal ikke så tit købes nyt.
  • Blød barbersæbe: Den minder om creme og fås i dåser og bøtter. Den kan opskummes direkte i bøtten og danner en anden type skum end den hårde barbersæbe.
  • Barbercreme: Den påføres på huden direkte fra tuben og er særligt velegnet ved tør hud, fordi den i sammenligning med skum skåner huden.
  • Barberstift: Dette er en variant af den hårde barbercreme, der som stift påføres direkte på huden og kan opskummes direkte efter påførslen.

Opskumning af barbersæbe: Sådan gør du

Det er ikke sikkert, at dit første forsøg på at opskumme barbersæbe bliver en absolut succes. Den rigtige mængde vand er afgørende for skummets konsistens, og måden, hvorpå du bevæger kosten på sæben, definerer, hvilken skum du får.

Hvis du bruger for meget sæbe, bliver skummet ikke mere cremet, men mere sæbet. Så skal du fortynde blandingen med lidt vand. Hvis skummet er for tyndtflydende, tilføj en smule sæbe for at gøre konsistensen tykkere.

Kosten skal ikke blot cirkulere på sæben, men du bør stryge den fra side til side, køre den i cirkulære bevægelser og gnide den frem og tilbage på sæben. På grund af de forskellige bevægelser blandes der ilt i din sæbe-vand-blanding, og først da bliver resultatet lækkert og opskummet.

Du kan opvarme vandet, så opvarmes også barbersæben og skummet. Denne let opvarmede skum åbner dine porer endnu bedre, og skægget fjeres endnu mere grundigt.

Vil barbersæben ikke skumme op? Så øv dig med barbercreme

Hvis du har en følelse af, at du ikke får det rigtige tag med barbersæben, kan du øve dig med barbercreme. Dens konsistens er lidt lettere at have med at gøre, og du kan enten opskumme den direkte i ansigtet med en kost eller i en skål. Her kan du også øve dig i de typiske bevægelser med kosten, så du får en lækker skummet konsistens.

Men bare rolig, hvis det ikke lykkes i første omgang. Efterhånden bliver et lettere, og der vil ikke gå lang tid, så vil du ikke bryde dig om at barbere dig på andre måder end med en eksklusiv barberkost og en duftende, plejende barbercreme, der giver den perfekte skum.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.

******Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube