Redken Haar

Det amerikanske hårkosmetikmærke Redken tilbyderprofessionel pleje- og stylingsprodukter til kvinder og mænd. Det blev grundlagt i 1960 af skuespilleren Paula Kent og kemikeren Jheri Redding, og virksomheden har siden da udviklet eksklusive produktsystemer til den krævende hårpleje og vejvisende stylinginspireret af den internationale modeverden . Redken med sæde i New York City føler sig forpligtet over for aktuelle trends og innovativ teknologi.

Inspirerende Hårpleje fra 5th Avenue

Lige meget om det drejer sig om farveforseglende pleje til farvet hår eller styrkende reparation af tørt og skørt hår - Produktsystemerne til kvinder og mænd fra huset Redken opfylder de professionelle krav inden for langvarig pleje. Kosmetikvirksomheden tilbyder dig ikke kun skræddersyede løsninger til alle hårtyper, men også en bred vifte af effektive stylingsprodukter. Med ideer til styling lykkes det at skabe forrygende looks til de mest forskellige anledninger. Væg mellem ultra glat hår for at opnå et moderigtigt sleek look eller en perfekt hestehale. Du kan også skabe catwalk looks med klare strukturer eller forrygende volumen. Produkterne til hårpleje og styling opfylder alle dine ønsker og plejer dit hår med det righoldige udvalg.

Haar-Produkter fra Redken

Redken - Extreme - Strength Builder Plus
 

RedkenExtremeStrength Builder Plus

225 kr / 250 ml
BP: 90 kr* / 100 ml
Redken - Curvaceous - Ringlet
 

RedkenCurvaceousRinglet

154 kr / 180 ml
BP: 86 kr* / 100 ml
Redken - Extreme - Shampoo
 

RedkenExtremeShampoo

146 kr / 300 ml
BP: 49 kr* / 100 ml
Redken - Extreme - Conditioner
 

RedkenExtremeConditioner

42 kr / 30 ml
BP: 140 kr* / 100 ml
Redken - Blonde Idol - Shampoo
 

RedkenBlonde IdolShampoo

146 kr / 300 ml
BP: 49 kr* / 100 ml
Redken - Color Extend Magnetics - Shampoo
NY

RedkenColor Extend MagneticsShampoo

42 kr / 50 ml
BP: 84 kr* / 100 ml
Redken - Curvaceous - Shampoo
 

RedkenCurvaceousShampoo

146 kr / 300 ml
BP: 49 kr* / 100 ml
Redken - One United - Multi-Benefit Treatment
SALE

RedkenOne UnitedMulti-Benefit Treatment

31 kr / 30 ml
BP: 103 kr* / 100 ml
Redken - Extreme - Shampoo
NY

RedkenExtremeShampoo

42 kr / 50 ml
BP: 84 kr* / 100 ml
Redken - Extreme - Lenght Primer
NY

RedkenExtremeLenght Primer

42 kr / 30 ml
BP: 140 kr* / 100 ml
Redken - All Soft - Heavy Cream
 

RedkenAll SoftHeavy Cream

225 kr / 250 ml
BP: 90 kr* / 100 ml
Redken - High Rise Volume - Shampoo
SALE

RedkenHigh Rise VolumeShampoo

31 kr / 50 ml
BP: 62 kr* / 100 ml
Redken - All Soft - Conditioner
 

RedkenAll SoftConditioner

156 kr / 250 ml
BP: 62 kr* / 100 ml
Redken - Extreme - Length Sealer
 

RedkenExtremeLength Sealer

206 kr / 50 ml
BP: 412 kr* / 100 ml
Redken - Curvaceous - Conditioner
 

RedkenCurvaceousConditioner

156 kr / 250 ml
BP: 62 kr* / 100 ml
Redken - All Soft - Shampoo
 

RedkenAll SoftShampoo

146 kr / 300 ml
BP: 49 kr* / 100 ml
Redken - Volumen - Guts 10
 

RedkenVolumenGuts 10

173 kr / 300 ml
BP: 58 kr* / 100 ml
Redken - Curvaceous - Full Swirl
 

RedkenCurvaceousFull Swirl

154 kr / 150 ml
BP: 103 kr* / 100 ml
Redken - Varmestyling - Iron Shape 11
 

RedkenVarmestylingIron Shape 11

168 kr / 250 ml
BP: 67 kr* / 100 ml
Redken - Color Extend Magnetics - Conditioner
NY

RedkenColor Extend MagneticsConditioner

42 kr / 30 ml
BP: 140 kr* / 100 ml
Redken - Diamond Oil - Glow Dry
 

RedkenDiamond OilGlow Dry

225 kr / 100 ml
BP: 225 kr* / 100 ml
Redken - Extreme - Anti-Snap
 

RedkenExtremeAnti-Snap

206 kr / 240 ml
BP: 86 kr* / 100 ml
Redken - All Soft - Shampoo
 

RedkenAll SoftShampoo

42 kr / 50 ml
BP: 84 kr* / 100 ml
Redken - Frizz Dismiss - Conditioner
 

RedkenFrizz DismissConditioner

156 kr / 250 ml
BP: 62 kr* / 100 ml
Redken - Color Extend Magnetics - Conditioner
 

RedkenColor Extend MagneticsConditioner

189 kr / 500 ml
BP: 38 kr* / 100 ml
Redken - Haircare - Go Clean Shampoo
 

RedkenHaircareGo Clean Shampoo

133 kr / 300 ml
BP: 44 kr* / 100 ml
Redken - Blonde Idol - BBB Spray Conditioner
 

RedkenBlonde IdolBBB Spray Conditioner

156 kr / 150 ml
BP: 104 kr* / 100 ml
Redken - All Soft - Argan-6 olie
 

RedkenAll SoftArgan-6 olie

206 kr / 90 ml
BP: 229 kr* / 100 ml
Redken - Cerafill - Aminexil
 

RedkenCerafillAminexil

310 kr / 10 x 6 ml
Redken - Extreme - Megamask
 

RedkenExtremeMegamask

281 kr / 200 ml
BP: 140 kr* / 100 ml

Vidste du at Indhold

Redken – hårspecialisten

Redken er en amerikansk virksomhed der blev grundlagt i 60´erne og som har specialiseret sig indenfor hårpleje. Hårplejesortimentet fra Redken omfatter 18 forskellige produktserier. Fra normalt og til meget beskadiget hår - Redken tilbyder mange former for plejeprodukter. Produkterne giver håret dets glans og skønhed tilbage og understøtter og bevarer hårets skønhed. Hvad end du har brug for shampoo, conditioner eller hårkur så leverer Redken-produkterne de mest forskellige plejeløsninger i utallige former.

Redken – pleje der giver sundt hår

Line ALL SOFT sørger for ultimativ smidighed. Tørt og sprukkent hår får med produkterne fra ALL SOFT en sand genoplivelsesterapi. Takket være keratin og komplekset af arganolie, PCA og arginin bliver håret i en håndevending igen sundt og tilføres den nødvendige fugtighed. Sprukkent hår regenereres og tilføres en naturlig glans og får sin smidighed tilbage. Interlock Protein Network i Line ALL SOFT beviser, at virkestofferne trænger dybt ind i hårene og når frem til hver en fiber i håret. Også sortimentet i Linie Diamond Oil tilfører mat hår glans og modstandskraft. De silikonefri produkter omfatter blandt andet righoldigt hårolie, der sørger for fabelagtig glans. Også Redken Clear Moisture-serien hører med til Redken-serien, der tilfører håret fugtighed. Micro Moisture-komplekset sørger for fortsat afbalancering af fugtighed. Aprikosolie plejer håret og glycerin samt glucosamin sørger for balance i fugtighedshusholdningen. Skørt og beskadiget hår får den helt rigtige pleje med Redken-serien.

Slut med ekstremt beskadiget hår

Ekstremt beskadiget hår afhjælper Redken-serien Redken Extreme. Takket være Fortifying-komplekser repareres håret hurtigt og får ny kraft. 18-Mea sørger for genoprettelse af beskyttende lipidlag i håret. Takket være ceramid i plejeprodukterne sker der en målrettet hårreparation. På den måde bliver håret igen sundt og hårstrukturerne styrkes. Hår som kæmper meget imod krusede lokker afhjælpes med Redken Frizz Dismiss-serien. Takket være den specielle formel beskyttes håret effektivt imod luftfugtighed. Desuden beskytter Frizz Dismiss-serien håret under styling imod varme og garanterer strålende, smidigt hår uden krusede lokker.

Redken får strålende blonde og strålende farver

For at opfriske og pleje blondt og farvet hår egner serien Blond Idol og Redken Color Extend Magnetics sig fremragende. Redken Blond Idol-produkterne plejer håret med en enestående teknologi indtil dit næste frisørbesøg. Samtidig holdes farverne friske takket være farvepartiklerne. Hårplejeserien tilbyder et komplet sæt, der består af shampoo, conditioner og hårmaske samt to farveopfriskere.  Farvet hår plejes optimalt med Redken Color Extend Magnetics-serien og tilføres maksimal farvebeskyttelse. Fade Resist Komplex i Redken Color Extend-produkterne består af et mikro-net, som forsegler håret og beskytter det takket være et specielt UV-filter. Ceramid reparerer den beskadigede hårstruktur og understøtter den optimale pleje af farvet hår.

En løvemanke takket være Redken

Med Redken Body Full får alle dem, som gerne vil have en løvemanke lige det de gerne vil have. Nonstop Volumen Komplex sørger for dobbelt hårvolumen og tilfører håret mere glans og fylde. Hvedeekstrakt der smyger sig omkring håret sørger for den ønskede volumen. Desuden styrker sojaproteiner håret og tilfører det mere fylde. Bomuld tilfører desuden håret mere smidighed. Også Redken Cerafill er blevet specielt udviklet til tyndt hår eller hår, der bliver tyndere. Serien tilfører håret mere volumen og fylde. Desuden plejes og beskyttes hovedbunden. På den måde stimuleres hårvæksten og du kan vinke farvel til træt hår.

En løsning på hovedbundsproblemer fra Redken

Produkterne i Redken Scalp-serien er udelukkende udviklet til at afhjælpe problemer med hovedbunden. Følsom hovedbund, fedtet hovedbund eller hovedbund med skæl: disse tre problemer afhjælpes med Redken Scalp-serien. Det helstøbte terapikoncept bringer ved hjælp af virkestofferne af høj kvalitet balance i hovedbunden og på den måde hører problemer med hovedbunden meget hurtigt fortiden til.

Redken til mænd

Også til krævende mandehår har Redken udviklet en serie. Redken For Men tilbyder hårplejeprodukter, der er tilpasset mænds forskellige behov. Den praktiske 2-i-1-pleje tager sig af hårets velbefindende såvel som om en sund hovedbund. Også hår der bliver tyndere tilføres ny kraft og fylde takket være den særligt udviklede serie.

Produkter til ethvert hår

Redken tilbyder et bredt sortiment til enhver hårtype. Du vil ikke blive skuffet og resultatet med produkterne vil du ikke længere går glip af. Lad dig selv overbevise.