Bestseller

Redken

442
5/5 baseret på alle bedømmelser

Redken: Professionelle hårplejeprodukter med videnskabelig oprindelse

Hårplejemærket Redken er afstemt efter forskellige hårtypers behov. Mærkets fans har i lang tid stolet på den årelange ekspertise inden for hårpleje. Med hovedkontor i New York City inspireres mærket altid på ny og stråler med nye produkter.

Mærket Redken blev grundlagt i 1960. Skuespilleren Paula Kent var utilfreds med de eksisterende hårplejeprodukter og kunne ikke tåle mange af de kemiske produkter, som hun jævnligt kom i kontakt med på grund af sit job. Sammen med stylisten Jheri Redding udviklede hun testede og hudvenlige produkter som fx Redken-shampooen, som mærket er kendt for.

Navnet Redken er kombinationen af begyndelsesbogstaverne af to grundlæggers efternavne. Frisører i hele verden satser på produkter fra Redken, som nu i mere end 60 år har løftet hårpleje op på et nyt niveau.

Redken-produkter: Shampooer, conditioner og serummer til alle hårtyper

Uanset, om det er til kort eller langt hår, tykt eller tyndt, overdådige bølger eller små krøller - Redken har det rette produkt i sortiment til alle slags hår. Forskellige produktlinjer kombinerer shampoo, conditioner og en hårmaske - delvist er linjerne desuden udvidet med serummer, olie eller stylingprodukter:

  • Redken Frizz Dismiss: Med produkter i denne linje tilføres krøllet hår intensiv næring og bliver således smidigt.
  • Redken All Soft: Masser af fugt til blødt hår fås med plejeprodukterne i produktlinjen All Soft.
  • Redken Extreme Bleach Recovery: For bleget hår har disse Redken-produkter den helt rette grad af pleje og forsyner håret, som er stresset på grund af farvningen, med nok fugt.
  • Redken Color Extend Blondage: Med denne plejeserie får håret en kølig lys farve - uønsket gullig farve forsvinder.

Redken-produkter er overbevisende med deres mangfoldighed: Her kan du finde den passende plejeserie til alle hårtyper og behov.

Hvad er det, der gør mærket Redken til det det er?

Fordi Redken griber hårpleje an på en videnskabelig måde, er produkterne innovative og af høj kvalitet. Virksomhederne har patentrettigheder til over 60 produkter og indholdsstoffer og anses for at være det førende varemærke for shampoo og andre hårplejeprodukter.

Udviklingen af hårplejeprodukter som fx Redken-shampoo var fra start baseret på strenge krav. Produkterne skulle være ph-neutrale og være opbygget på proteinbasis. Allerede i 1970’erne og 1980’erne lykkedes det således for Redken-hårpleje at indtage den førende rolle på markedet, især i USA. Indtil den dag i dag er kravene til produkterne høje og mærket gør alt for at opfylde dem og hele tiden at imponere med nye innovationer.

Køb Redken, og style moderne looks

Redken-hårpleje står for professionelt udviklede produkter med et videnskabeligt grundlag. Til køb af Redken er en onlineshop som parfumdreams den bedste løsning: Produkterne leveres bekvemt hjem til dig, og du kan i ro og mag finde den passende plejeserie.