Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams

Frisørteknik fra Wella

Med til den rigtige hårkosmetik og den perfekte frisure hører ikke kun den rigtige shampoo og de afstemte plejeprodukter, men også en førsteklasses frisørteknik. Det internationale kvalitetsmærke Wella har i sin produktserie Professionals en lang række andre artikler til frisørteknik, som blandt andet føn og krøllejern, og som hjælper dit til det perfekte udseende hver dag. De tekniske redskaber udmærker sig ud over deres nemme brug også ved et lavt energiforbrug. Desuden vil prisen for disse hårkosmetikartikler i vores onlinebutik helt sikkert overbevise dig.

Stol på kvaliteten fra Wella Professionals, når det drejer sig føner m.m.Udover det tekniske udstyr til styling af håret tilbyder Wella også artikler som digitale væge og kompakte hårtrimmere, som passer godt ind enhver professionel frisørsalon. Hvis du arbejder professionelt med hårdesign og ønsker at stole på frisørteknologi fra et af nutidens største mærker, så er udstyret i produktlinjen Professionals det helt rigtige valg. Se dig omkring på vores hjemmeside og find ud af, hvilke plejeprodukter, shampooer og andre hårkosmetikartikler, som opfylder dine forventninger og bestil nemt blandt vores store udvalg på internettet!

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube