Lovpligtige oplysninger om parfumdreams

Adresse

Parfümerie akzente GmbH
Meisenstraße 12
74629 Pfedelbach
Tyskland

Direktion

Christina Renchen, Jürgen Renchen & Kai Renchen

Kontakt og service

Tlf.: 80 82 88 25 GRATIS (fra det danske fastnet)
Servicetider: man - fre fra 08.00 til 20.00 og lør fra 09.00 til 12.00
E-Mail: service@parfumdreams.dk
Find os på Google+

Bankforbindelse

Momsregistreringsnummer DE 813307548
Selskabsregistreringsnummer: Amtsgericht Stuttgart HRB 581012

Juridisk repræsentation ved

Advokatkontor Dr. Bahr, konkurrenceret, lov om nye medier, databeskyttelseslovgivning

Copyright

Alle rettigheder forbeholdes. Tekst, billeder og illustrationer er ophavsretligt beskyttet. Uden tilladelse må siderne og deres indhold ikke kopieres, videregives, ændres eller gøres tilgængelig for tredjepart og med det formål at anvende dem til kommercielle formål. Udskrivning og kopiering af informationer fra vores hjemmeside er kun tilladt til personlige formål. Alle andre typer af bearbejdning, kopiering, videreforsendelse og/eller offentlig distribution er en krænkelse af ophavsretten, og den/de ansvarlige vil blive retsforfulgt og forpligtet til at betale erstatning. Ophavsretten ligger hos akzente GmbH.

Alle nævnte mærker, betegnelser samt retten til brug af billeder er registrerede mærker, varemærker eller ophavsrettigheder, som ejes af den respektive indehaver. Særligt Getty Images, Photos.com og lignende.

OS-platformen

EU-Kommissionen opretter i nær fremtid en online-platform for alternative tvistløsninger (OS-platform). I øjeblikket kan OS-platformen ikke bruges. Den vil være at finde under følgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/