Badesalt & badebomber

27 Vare
40
5/5 baseret på alle bedømmelser

Badesalt og badebomber til sart hud

Med eller uden æteriske olier er badesalt og badebomber en populær badetilsætning til badekaret. Badesalt består for det meste af naturlige salte fra havet eller saltlage og fremtryller dit helt personlige saltkar i badeværelset. Fosforholdige badesalte har desuden en rensende virkning og sørger for en blød og smidig hud. Disse salte lader sig også anvende til en peeling.

Badesalt som badebomber og badekugler

Ser smukt ud og er let at dosere - det er badebomber og badekugler af badesalt. For det meste er de forskønnet med æteriske olier og farvede pigmenter for at gøre badeoplevelsen til noget helt specielt.

Badebomber fås i forskellige varianter: Fra frugtagtig-sød til vitaliserende frisk - der er badekugler til enhver type bad. Og også børn har masser af skæg med badebomber. De farverige kugler opløses med en sjov sprudlen og så kan badeeventyret begynde for de små.

Badesalt fra Det Døde Hav til afslapning i badeværelset

Naturligt døde havs badesalt rengør og desinficerer huden overalt. Desuden kan det modvirke rengøring af huden og løsner fint skæl. Badesalt fra Det Døde Hav indeholder værdifulde mineraller og sporelementer og sørger på den måde for en blød og smidig hud.

Også badesalt med magnesiumer kendt for denne virkning. Desuden afslapper det musklerne og kan under opløsning i vand bruges som ekstra peeling. Magnesium badesalt kan bruges til karbad og fodbad og understøtter kroppens og sjælens regeneration efter fysisk anstrengelse.

Køb badesalt og badekugler hos parfumdreams online

Du er fan af løstbadesalt eller kaster du hellere enbadekugle i det varme vand? Uanset hvad du beslutter dig for: Hos parfumdreams finder du præcis det rigtige produkt i samtlige former til dig til din afslapningstid i badekaret.