Rejsestørrelser

2 Vare

Afslappet pakning af kufferten med rejsestørrelser

Kufferterne er pakket, men bare lidt for tunge? Mange produkter, som du bruger til din skønhedsrutine, fås også i rejsestørrelser. Du slipper for tung bagage og besværlig omfyldning i små beholdere, som måske slet ikke holder tæt.

Produkter i rejsestørrelse – perfekt til håndbagagen

Der er strenge regler for den maksimale mængde væske, der må transporteres i håndbagagen på flyrejser. Men hvis du kun rejser med håndbagage, så kan du ofte få problemer. Bodylotion, Brusegel, Shampoo – alle de store produkter, som står i badeværelset, kan desværre ikke komme med på rejsen

Derfor er det en god idé, at pakke produkter til rengøring af kroppen og kropspleje i rejsestørrelser. På den møde føles skønhedsrutinen i hotellet lige så rar og grundig som derhjemme. En yderligere fordel: De små produkter i rejsestørrelser er for det meste tomme, når ferien er forbi. Emballagen bliver på feriestedet, og i kufferten er der plads til flere feriesouvenirs.

Køb produkter i rejsestørrelser hos parfumdreams

Uanset om du tager af sted mod dit næste rejsemål med fly, i bil eller med tog: Din bagage er lidt lettere, hvis du ikke har plejeprodukter med, som er unødvendigt store. Med produkter i rejsestørrelser sparer du vægt uden at gå kompromis med komforten. Hos parfumdreams finder du alt, hvad du har brug til din næste rejse: Kropsrensen i rejsestørrelse, kropspleje i rejsestørrelse og meget mere.