Duftsæber

25 Vare
29
5/5 baseret på alle bedømmelser

Duftsæbe: Skønhedsritual til flotte og velplejede hænder

Hænder skal vaskes flere gange om dagen, og derfor er en plejende sæbe en meget vigtig komponent i håndplejen. Den kan dog meget mere end bare at give rene hænder: En duftende sæbe forkæler hænderne og sanserne med aromatiske essenser, der gør den daglige rutine til en spaoplevelse.

Forkæl dig selv med et lille stykke luksus i form af duftende sæbe

Duftsæbe fås i forskellige dufte, som stimulerer sanserne. Essenser fra citrusfrugter egner sig til at starte dagen med mere energi. Frugtagtige komponenter, som fx æble, vandmelon eller kokosnød, spreder sommerlig stemning. Diskret lavendel eller kamille beroliger sindet og egner sig især til pleje om aftenen. Det er dog ikke kun hænderne, der profiterer fra duften, for der fås også parfumeret kropssæbe.

Fordelene ved en parfumeret sæbe

Da duftsæbe ofte fås i fast form, er de meget sparsomme og drøje i brug. Derudover overbeviser de med en stærk fedtopløsende effekt. Dekoration med graveringer eller mønstre, som fx blomsterblade, er desuden en meget flot gave til forskellige anledninger. Derudover kan parfumerede sæber skåne miljøet, fordi de ikke er pakket ind i plastik.

Hvad man skal vide ved køb af en duftsæbe

Hvis man har tør hud, skal man bruge en righoldig, mere cremet sæbe. Virksomme stoffer, som fx honning, sheasmør eller aloe vera, genfylder hudens fugtdepoter op. Særligt hvis hænderne skal vaskes ofte, er det meget svært. Også olier kan bidrage til fugtgivning af huden. Kokosfedt, olivenolie, majsolie eller solsikkeolie har en fedtgivende effekt. Hvis det er vigtigt for dig at forebygge hudens aldring, kan du benytte parfumerede sæber med lavendel og rose. Også syre fra vitamin A, kendt som tretinoin, understøtter regenereringen af hudceller. En stimulerende duft forvandler det banale i at vaske hænder til en udflugt til en lille oase. Efterfølgende kan hænderne forkæles med en righoldig håndcreme, der passer til håndsæbens duft.

Hvis du vil gøre noget godt for dine hænder, skal du ved valg af sæbe sørge for, at pH-værdien ikke ligger over 5,5. På den måde sikrer man, at hudens naturlige syrebeskyttelseslag ikke beskadiges. Det kan altså anbefales at bruge et kvalitetsprodukt. Det behøver ikke være dyrt. Sjældne indholdsstoffer, som fx arganolie, er lidt dyrere. Det er en investering i velplejede og flotte hænder.

Hvilken duftsæbe passer til hvilken hudtype?

Et vigtigt kriterium ved valg af den rette parfumerede sæbe er hudens behov. Uanset om man har sarte eller let irriteret hud, så findes der en passende sæbe til enhver hudtype:

  • Duftsæbe til normal hud: renser grundigt og plejer samtidigt.
  • Duftsæbe til normal til tør hud: indeholder fedtgivende virksomme stoffer og understøttende plejeekstrakter.

Parfumeret sæbe som gave

Parfumerede sæber til kvinder er den perfekte idé til en lille værtindegave. Men også som gave i sig selv er en duftsæbe et godt valg. De plejende og stimulerende indholdsstoffer gør noget hverdagsagtigt som at vaske hænder til et afslappende skønhedsritual.

Bestil nemt og enkelt førsteklasses duftsæber hos parfumdreams nu

Få en smule luksus i badeværelse med førsteklasses duftsæber fra parfumdreams. Fortryllende duftnoter og individuel charme vækker begejstring igen og igen både hos dig og dine gæster. Find din nye favoritduft med en plejende tekstur nu. Kig i vores store onlinesortiment, og bestil din yndlingssæbe med levering lige til døren.