Filtrering af resultater
Producent
Til hvem
Preisinterval

Luftfriskere

40
5/5 baseret på alle bedømmelser

Room spray online - forfriskende naturligt

Rumspray er mere end bare end praktisk luftfrisker til dine egne fire vægge. Med lette duftnoter forvandler du hjemmet til en skøn oase af velbehag. Samtidig er rumduftspray det rette valg til at fjerne ubehagelige lugte i hjemmet hurtigt og effektivt.

Gå på opdagelse i passende luftfrisker til hjemmet

Når selv klassisk udluftning ikke giver det ønskede resultat og ubehagelige lugte ikke er til at fjerne fra luften, er rumspray ganske enkelt perfekte. Aromatiske rumduftspray med essenser af høj kvalitet kan nemlig hurtigt afhjælpe problemet. Med et enkelt pumpestød kan de duftende indholdsstoffer, som er opløst i vand, afgives til luften i rummet. De bittesmå dråber optager i den forbindelse lugtmolekyler og binder dem i deres indre. Derved fjerner rumspray ikke kun uønskede lugte, de renser endda i et vist omfang luften.

Populære duftnoter til rumspray

Ofte består rumspray af vand, alkohol og syntetiske duftstoffer. Produkter, som indeholder æteriske olier af naturlig oprindelse er dog meget populære. Rumduftspray med disse velgørende essenser er for størstedelen ikke kun nænsomme, de bruges også tit til aromaterapeutisk behandling.

Duftnoterne af de rumspray, som spreder en behagelig aroma i huset, er der i den forbindelse særdeles mange af:

  • Rumspray med beroligende virkning: Rumduftspray med en blomsteragtig duftretning af lavendel, jasmin eller rose anses for at være særligt afslappende. Perfekt til stuen og soveværelset. Også i badet kan man slappe herligt af til en rumspray med lavendel.
  • Rumspray for mere energi: Citron, appelsin, lemongras og andre citrusagtige duftnoter er kendt for at have en stimulerende effekt. Således egner de sig fremragende til hjemmekontoret.
  • Rumspray for en sanselig atmosfære: Varme og hygge kan i hjemmet skabes med lugte. Til det er rumduftspray med vanilje, kanel eller sandeltræ perfekt. En populær duftretning til alle rum.

Især for blomsterentusiaster er udvalget af rumspray med enblomsteragtig note stort hos parfumdreams. Men også elskere af jordagtigt krydrede dufte får noget for pengene og kan for eksempel glæde sig over en rumduftspray med skovens træagtige aromaer.

Luftfriskere med naturlige indholdsstoffer

I parfumdreams sortiment finder du frem for alt de populære rumspray fra Primavera. Producenten anses for at være en af de førende producenter af økologiske rumduft-airspray. Familievirksomheden fra Bayern satser i forbindelse med sine rumduftspray på vegane indholdsstoffer og bruger førsteklasses planteolier fra økologisk landbrug. Her er symbiosen mellem menneske, natur og velvære altid i fokus. Også naturkosmetik-kvalitetsmærket på rumspray fra Primavera gør virksomhedens højre kvalitetskrav til sine produkter tydeligt.

Køb luftfriskere til små priser hos parfumdreams - Gå på opdagelse i vores store udvalg

Uanset og det drejer sig om behagelige rumspray med aromaterapeutisk virkning eller friske rumduftspray med en blomsteragtig note: I parfumdreams onlineshop venter et fantastisk produktsortiment inden for vidt forskellige duftretninger på dig. Bestil din yndlingsduft til hjemmet, og skab med din favorit en sanselig atmosfære, der holder længe.