Kropsolier

101 Vare
240
5/5 baseret på alle bedømmelser

Køb kropsolie online: sensuelt duftende pleje til en spændstig hud

Til en blid massage eller som pleje til den krævende hud: Kropsolie kan bruges til mange forskellige formål og er det ældste hudplejeprodukt, der findes. En god kropsolie med en sensuel duft er vidunderlig til den intensive pleje. For at hudens sundhed opretholdes og får lige præcist det, som den virkelig har brug for, findes der tørolie i forskellige duftretninger samt til forskellige hudtyper. Find de opstrammende kropsolier hos parfumdreams som et alternativ til bodylotion.

Kropsolie i forskellige duftretninger

Det er bedst at bruge kropsolien direkte efter et kar- eller brusebad, når huden stadigvæk er fugtig. Så er den særligt nem at smøre ud og trænger godt ind. Du kan også komme kropsolien direkte i badevandet og få et lækkert og plejende bad. Mange kropsolier er en kombination af ekstrakter af forskellige, naturlige indholdsstoffer:

  • Opstrammende kropsolie med rosenblade: Rosenolie er kendt for at styrke bindevævet og stramme huden op. Duften af rosenblade er også effektiv mod indre uro og anspændthed.
  • Beroligende kropsolie med lavendelblomst: En kropsolie med lavendel har også en beroligende virkning på krop og sjæl. Den lette duft omhyller din psyke og har en positiv effekt på din søvn.
  • Kropsolie med gulerod: En rigtig god kropsolie til tør hud bør indeholde gulerodsekstrakt. Vitamin A er rigtig god til den krævende hud.
  • Kropsolie med mandel: Til intensiv pleje af følsom hud kan det anbefales at bruge en kropsolie, som indeholder mandelolie.
  • Kropsolie med jojoba: En tørolie med frø fra jojobabusken trænger hurtigt ind i huden og giver pålidelig beskyttelse mod at tørre ud. Desuden siges jojoba med det værdifulde provitamin A og Vitamin E at være særdeles hudbeskyttende og betændelseshæmmende.
  • Kropsolie med macadamiaolie: Hvis huden er belastet og følsom, anbefales det at bruge macadamiaolie. Den forsyner huden med tilstrækkelig fugt og virker regenererende.
  • Kropsolie med kokosolie: Kropsolie med kokosolieekstrakt har en let tekstur og trænger hurtigt ind. Især om sommeren er en tørolie med disse indholdsstoffer meget populær, da mange produkter efterlader en let glans på huden – uden at huden ser fedtet ud.

Tip: Også inden graviditeten kan en regelmæssig brug af en kropsolie øge hudens elasticitet og modvirke strækmærker. Derfor indeholder tørolie ofte en god jojobaolie.

Køb kropsolie til gode priser– Se vores store udvalg hos parfumdreams

Find lige præcis den kropsolie hos parfumdreams, som passer til dig og din hud. I vores eksklusive udvalg finder du nærende kropsolier til tør hud, men også tørolier, som har en opstrammende effekt. Bestil nemt og hurtigt dit yndlingsprodukt i onlineshoppen, eller når du er på farten i parfumdreams-appen.