Barberskraber & Tilbehør

20 Vare
10
5/5 baseret på alle bedømmelser

Barberhøvle & tilbehør - glat hud og bæredygtighed

Længe før der fandtes barberskrabere med flere barberblade, skabte barberhøvle glæde blandt mændene. Så forsvandt de næsten helt, men er nu tilbage igen og kan fås i mange forskellige versioner. Det særlige ved barberhøvlene: Dette barbergrej består i reglen kun af et håndtag og et enkelt barberblad. Fordi barberhøvlen ikke har en beskyttelse af barberbladet, skal man være lidt forsigtig under barberingen. Når man dog først ved, hvordan, kan man kalde sig ejeren af et styks pålideligt, praktisk og bæredygtigt barbergrej til mænd.

Barberhøvle & tilbehør til den klassiske barbering

Det ikke kun mænd, der kan bruge barberhøvlen. Også flere og flere kvinder tyr til den klassiske barberingsmetode. For i modsætning til mange barbermaskiner opstår der ikke irriterende plastikaffald i forbindelse med barberhøvle & tilbehør. Desuden er det ganske let at gennemføre barberingen, hvis man følger nogle få små tip:

  • Forbered huden til barberingen: Det bedste tidspunkt til at bruge en barberhøvl på huden er, når hårene er cirka fem til seks millimeter lange. Desuden er det bedst at barbere sig efter et brusebad eller karbad. Så er huden gennemblødt og porerne er åbne. Således kan barberingen også gennemføres betydeligt nemmere.
  • Brug barbergel eller barberskum: Også selvom huden er vasket og gennemblødt, bør du påføre en barbergel eller barberskum. Således forbliver huden bedst muligt beskyttet og barberhøvlen til mænd glider endnu mere effektivt over de områder, der skal barberes.
  • Anbring barberhøvlen korrekt mod huden: For en grundig og sikker barbering skal barberhøvlen til mænd føres over huden i en vinkel på 30 grader. I den forbindelse kan det anbefales at udføre flere korte strøg med barberhøvlen. Tag dig hellere lidt mere tid, så lykkedes barberingen uden sår.
  • Rengøring og pleje af huden: Når barberingen er afsluttet, gælder det om at befri huden for resterende hår og barberprodukter. Derefter er det hensigtsmæssigt at bruge en plejecreme eller plejebalsam for at pleje og berolige huden.

Vask dog ikke kun huden efter barberingen. Rengør også barberhøvlen, og tør den derefter grundigt af. Barberhovedet skal løsnes for at fjerne alle små hår. Løsn dertil skruen, og fjern alle rester efter barberingen. Så er barberbladet straks klar til den næste barbering.

Stilfuld barbering med barberhøvl og barbertilbehør

En barberhøvl kommer sjældent alene. Ofte fås de i praktiske sæt, som byder på forskellige gadgets. Udover en taske kan det også være en holder og barberkost. Således er alt tilbehør til den fuldstændigt vellykkede barbering direkte klar til brug.

Det er dog vigtigt at bruge alle dele rigtigt og derefter at gøre dem grundigt rent. En barberhøvl til mænd gør kun arbejdet så godt, som den bliver brugt. Brug barberkosten til at påføre barberskummet ensartet og gavmildt på hudområdet. Få til sidst glæde af barberhøvlens egenvægt til at fjerne alle hår direkte på hudens overflade med et blidt tryk.

Gå på opdagelse i forskellige barberhøvle & tilbehør hos parfumdreams

Barberhøvle til mænd oplever lige nu et sandt comeback. De gør deres arbejde pålideligt, består af de bedste materialer og er uden plast. Desuden skal barberbladet kun udskiftes af og til. Således opstår der ingen uønskede bjerge af affald. Hos parfumdreams finder du mange formskønne barberhøvle til mænd, som fremøver gør barberingen til en sand oplevelse.