20%* rabat til Festival Season

Menu

Parfumdreams

Barbergel til mænd - blid pleje til blød hud efter barberingen

Den, der foretrækker glat hud, er nødt til at jævnligt at foretage en barbering. Men netop i ansigtet er mænds hud meget følsom. For at fjerne skægstubbe blidt og pålideligt, bør du derfor ikke kun ty til barberskraberen. Brugen af barbergel til mænd understøtter vådbarberingen og giver blød hud på hagen, ved overlæben og på kinderne.

Få en vellykket barbering med barbergel, trin for trin

Hvis du vil have følelsen af jævn og behagelig hud uden irriterende skægstubbe, så er det bedst at bruge barbergel til mænd til barberingen. Med dens struktur kan produktet påføres direkte på huden og fordeles let med fingrene. Således nås selv sværttilgængelige områder ved næsen, på hagen og kinderne samt ved ørerne perfekt. For at undgå at irritere huden og forberede den på barberingen, er de efterfølgende tip en hjælp:

  • Sådan forbereder du ansigtet: Rengør ansigtet med lunkent vand inden barberingen. På den måde fjernes overskydende fedt, snavs og døde hudceller i ansigtet. Desuden tilfører vandet ansigtshåret fugt. Det blødgøres og yder således mindre modstand under barberingen.
  • Påfør barbergelen: Fordelen ved barbergelen er, at den er nemt at dosere. Med små portioner lykkedes det at påføre gelen jævnt på forskellige områder i ansigtet. Huden er således gjort optimalt klar til barberingen og stresses mindre af barberblade.
  • Barbér ansigtet: Nu kan barberskraberen tages i brug. Sørg for ikke at bruge sløve barberblade. De irriterer huden og kan give en brændende fornemmelse efter barberingen. Samspillet mellem barbergel og barberskraber er væsentligt bedre, hvis der bruges nye barberblade.
  • Brug blide strøg med barberskraberen: Et let tryk, som ikke er for kraftigt giver en vellykket barbering. Gå langsomt frem, og kør barberskraberen forsigtigt langs ansigtets konturer. Skyl barberbladene jævnligt for at gøre barberingen mere behageligt. Jo færre hår og mindre produkt, der tilstopper barberbladene, jo grundigere er resultatet.
  • Befri ansigtet for barbergelen: Efter barberingen skal overskydende barbergel fjernes fra ansigtet. I den forbindelse kan hårrester også fjernes på praktisk vis. Det efterlader huden blød og uimodståelig. For at undgå hudirritationer, skal der fordeles et fugtgivende plejeprodukt på den tørre hud efter barberingen.

Det er vigtigt ikke at barbere sig uden barbergel eller barberskum. Huden er da ikke forberedt og kan reagere med kraftig irritation og sår. Brug derfor altid gel og skum til hver barbering for at gøre den så behageligt som muligt.

Med en god barbergel lykkedes vådbarberingen næsten, uden at du skal gøre noget

Mænd, der foretrækker den klassiske vådbarbering bør altid bruge barbermidler. Mens barberskum skummer kraftigt og delvist lukker af for synet til områder, der stadig skal barberes, er gelen meget nemmere at bruge. I den forbindelse skal der ikke blot bruges mindre af produktet, det er også blidt mod huden og letter barberingen.

Det kan anbefales alligevel at komme tilstrækkelig barbergel til mænd på ansigtet. Kun således lykkedes det at beskytte huden optimalt og at sikre en sikker barbering. Huden vil takke dig det med områder, der er fri for rødme, revner eller sår.

Bestil praktisk barbergel til mænd hos parfumdreams

For mange mænd hører ansigtsbarbering til den daglige plejerutine. Efter brusebadet kan ansigtet nemt barberes, huden er blødgjort og klar til fjernelse af ansigtshår. Til det formål findes der nogle førsteklasses barbergeler hos parfumdreams, som gør barberingen betydeligt mere behagelig og flatterende. For en hud, som ser uimodståelig ud.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 23.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube