Mandepleje, Ansigt og Parfumer fra Marbert

Med den enestående viden om den kvindelige huds specielle egenskaber og den kosmetiske knowhow grund… Læs mere
354
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Marbert Mandepleje, Ansigt og Parfumer

Fordi skønhed er et spørgsmål om tillid

Med den enestående viden om den kvindelige huds specielle egenskaber og den kosmetiske knowhow grundlagde to kvinder i starten af 1930’erne brandet "Marbert", der siden da har udviklet særligt effektive hudplejeprodukter.

Firmaet arbejder under mottoet: Fordi skønhed er et spørgsmål om tillid.

Fremstillet af kvinder til kvinder, på den måde har Marbert vundet et stort tillidspotentiale hos sine kunder, således at firmaet allerede i midten af 50’erne var en af de førende på kosmetikmarkedet. Tilpasset til kvindens behov, der er i konstant udvikling, skal de plejeprodukter, der bedst egner sig til hende, kreeres

Med dette mål for øje udviklede Marbert en høj faglig kompetence ved kreationen af højkvalitative og teknologiske innovative hudplejeprodukter. Takket være innovativ teknologi og den mest moderne forskning er det lykkedes for Marbert at fremstille produkter, der fremmer den ungdommelige udstråling og vitaliteten i huden, og som er tilpasset kundernes individuelle behov: til enhver hudtype til rigtige produkt. Eksklusive formler og aktive, omhyggeligt udvalgte virkestoffer sørger for de afgjort effektive resultater.

Produktsortimentet fra Marbert tilbyder ansigtsplejeserier, der er letanvendelige og letforståelige, der suppleres af et plejeprogram til ansigtet, der står parat med løsninger til særlige behov og problemer.

Til udviklingen af sine kvalitetsprodukter anvender Marbert i sine laboratorier de nyeste teknikker og resultater inden for videnskaben. . Alle produkter er videnskabeligt og dermatologisk testede.
Vidste du at Indhold

Det traditionelle mærke Marbert

Til den vigtigste filosofi for traditionsmærket Marbert hører et højt kvalitetskrav, innovative formler og produkternes påviste effektive effekt. Virksomheden blev grundlagt i 1936 af kosmetologen Margarethe Sendler og lægen Bertha Roeber. Heraf virksomhedsnavnet. Marbert var på dette tidspunkt en af de første tyske kosmetikvirksomheder i Düsseldorf og har siden da haft en fast plads i kosmetikbranchen. Virksomheden blev sine principper tro i alle årene, som fx. ansvar overfor mennesker og deres hudbehov. Således gennemførte Marbert som første tyske virksomhed for eksempel allerede i 1948 kurser og rådgivning. I 50´erne hørte Marbert til blandt de mest kendte mærker indenfor kosmetikbranchen og vandt på verdensudstillingen i Bruxelles i 1958 en medalje som førende tysk special kosmetikvirksomhed. I 1968 overtog kemivirksomheden Hoechst Marbert og erobrer dermed det internationale marked. Med til de førende produkter hører beroligende dagcremer, peelings, effektive ansigtsserier og meget mere. Samtlige produkter testes videnskabeligt og dermatologisk før de lanceres på markedet.

Kosmetiske milesten i Marberts historie

I 1991 lancerer Marbert et banebrydende patent på markedet og revolutionerer dermed kosmetikbranchen. Man taler om Profutura. Det drejer sig om en verdensnyhed, der som det første virkestof blev anerkendt af videnskaben til bekæmpelse af små og store rynker.

I 2006 fulgte så udviklingen af en ny generation af fugtighedsplejende produkter. Aqua-Booster med en Hydro-Booster teknologi lanceres på markedet.

I 2010 præsenterer Marbert sig selv i et helt nyt design. Takket være den ensartede fremtoning vil man genspejle mærkets styrke og kraft. Kunden skal dermed opnå en mere enkel, hurtigere tilgang, der desuden er lettere tilgængelig, for alle plejeserier. Produkternes kvalitet og indholdsstofferne bibeholdes naturligvis.

Skønhed er et spørgsmål om tillid

Sådan lyder virksomhedens yndlingsudsagn. Produkterne blev fra starten af udviklet af kvinder og til kvinder, hvilket førte til et stort tillidspotentiale. Takket være innovative teknologier og moderne forskning har Marbert opnået at udvikle produkter, der understøtter hudens vitalitet og sørger for en ungdommelig udstråling. Alle produkter er afstemt efter kundens individuelle behov så du finder produkter, der passer til enhver hudtype.

Specielle produkter til specielle behov

Naturligvis har vi optaget forskellige produkter i programmet i vores online shop fra Marbert så enhver kvinde kan finde den rigtige plejeserie.

Hvis du har en tør eller meget tør hud så er Moisturizing Care den rigtige serie til dig. Det øverste lag af huden forsynes takket være Hydro-Booster-teknologien med fugtighed i løbet af dagen. Dermed understøttes hudens egen hydration og modstandskraft imod skadelig udefrakommende påvirkning. Din hud vil slappe af efter kort tid og føles mere smidig og sart.

Til den modne hud har vi en intelligent plejeserie fra Marbert i vores sortiment: PhytoCell. Marbert har forsket i mange år indenfor ældning af huden og i den forbindelse fundet frem til en effektiv hjælp imod rynker. Takket være Phyto-Age system, de effektive plejesubstanser og mange vitaminer i PhytoCell mindskes rynker på bedst mulig måde og forsyner huden med ny energi. I den forbindelse forebygges desuden tab af smidighed og fugtighed. Efter kort tid fremstår hudbilledet igen strålende og ungdommeligt.

Hvis de første tørhedsrynker allerede har vist sig bør du teste antiaging plejen Profutura. Denne plejeserie virker ikke kun imod de første tørhedsrynker, men udjævner også fugtighedsmangel helt tydeligt. Det specielle virkestof komplex anti-A.G.E. tilfører ny energi og virker regenererende. Huden får straks mere vitalitet og din hud ser yngre, mere smidig og glattere ud.

Har du ofte røde plamager i ansigtet? Det er tydelige tegn på en følsom og stresset hud. I sådanne tilfælde anbefales det at bruge plejeserien Anti-Redness Care med værdifulde hybenkerne- og calendulaolier. Din hud vil regenerere sig og dens naturlige barriere styrkes.

Marbert til manden

Marbert har naturligvis ikke glemt mændene. De forskellige duftkompositioner sørger for, at hver mand føler sig godt tilpas i sin hud. Eau de colognen suppleres i den forbindelse af brusegel- og aftershave-produkter. Særligt duftkreationen ManPureSilver finder anvendelse til enhver lejlighed. Duften er en sand allrounder og bruges også gerne af mænd, der ikke bruger parfume. Marbert ManClassic har udviklet sig til en rigtig klassiker i serien af herredufte fra Marbert.

Marbert, kropsserien

Det er ikke kun indenfor ansigtspleje og dufte til mænd, at Marbert i årenes løb har skabt sig et navn. Bath & Body pleje fra Marbert består af brusegel, bodylotion, deodorant, en forfriskende eau fraiche spray og andre produkter. I vores online shop tilbyder vi desuden dekorative gave-sæt, som du kan give i gave ved forskellige lejligheder eller som du selv kan bruge.