Bestseller

Chloé parfume

645
5/5 baseret på alle bedømmelser

Chloé Parfum – duften fra Paris

Chloé er et fransk luksusmærke, som blev grundlagt af Gaby Aghion i Paris i 1952. Mærket, som var kendt for sin tidløse stil og de feminine design, gjorde også Chloé Parfum til en populær klassiker i hele verden. Duften repræsenterer det, som moden fra Chloé udtrykker med lækre stoffer, flæser og romantiske detaljer: Kvindelighed, charme og elegance.

Den genoplivede klassiker: Chloé Parfum

Allerede i 1975 lancerede mærket sin første Chloé-parfume: Chloé by Chloé. Den komplekse duft kombinerede blomsteragtige og friske noter med hinanden. Basisnoten var i den forbindelse varm og præget af moskus og sandeltræ. Gennem årtierne blev duften hele tiden opfundet på ny.

Den seneste version af den populære Chloé-duft er lidt mere retlinet og rammer den nye tid og dens tankesæt. Den er den perfekte hverdagsduft, der holder længe, med en frisk topnote af bergamot, en blomsteragtig hjertenote med magnolie, hvid rose og gardenia, og en basisnote, som man husker takket være ceder og moskus. De, der holder af parfumen, kalder den en romantisk hverdagsduft.

Eksklusive kvindelige dufte fra Chloé

Til fremstilling af en Chloé-duft bruges kun omhyggeligt udvalgte ingredienser af høj kvalitet. Dette garanterer et produkt af den højeste kvalitet og en uforglemmelig duftoplevelse.

Hidtil har Chloé kun lanceret parfumer til damer. Den afspejler mærkets sjæl og fuldender ethvert look. Formålet med en dameduft fra Chloé er, at kvinden, der bruger den, under sig selv lidt luksus hver dag og føler sig feminin og selvsikker.

Køb parfume fra Chloé hos parfumdreams

Gå på opdagelse i det skønne Paris med en verden af dufte fra Chloé. Udtryk din styrke og kvindelighed med dufte, som har vakt begejstring hos mennesker i mange år. Sortimentet af parfumer fra Chloé udvides løbende og beholder i den forbindelse alligevel sin kerne: vidunderlig kvindelighed. Bestil din nye yndlingsduft hos parfumdreams.