Bestseller

Parfumer fra Chloé

Et navn, som leder hen på romantik, lige som luftighed og friskhed. Chloé. Fine bomuldskjoler pynte… Læs mere
578
5/5 baseret på alle bedømmelser

Chloé Parfumer

Et navn, som leder hen på romantik, lige som luftighed og friskhed. Chloé. Fine bomuldskjoler pyntet med fantasifulde blonder, dertil elegante og figursyede korsetter. Klassik parret med enkel romantik. Jacques Lenoir og Gaby Aghion grundlagde Prêt-à-porter-mærket Chloé i Paris i år 1952. Modeduoen opnåede imidlertid verdensberømmelse med Karl Lagerfeld som chefdesigner. Men også Beatles-sangeren Paul McCartneys datter, Stella McCartney, kreerede i en periode mange fabelagtige rober til verdens catwalks. I tidens løb skabte hun dog sit eget modemærke og overdrog pladsen som kreativ direktør hos Chloé til sin veninde Phoebe Philo. I år 1992 blev husets første duftkreation så lanceret, og dermed var milepælen til en ny serie sat. For verdensbevandrede kvinder, som elsker og forguder den fabelagtige mode fra Chloé, er den nyeste duft, som virkelig leger med sanserne, næsten uundværlig.
Vidste du at Indhold

Chloé – kombination af mode og duft

En fransk modevirksomhedsom er kendt på internationalt niveauog til kvinder og med navnet Chloé har sit hovedsæde i Paris. Virksomheden blev grundlagt af Gaby Aghion i 1952 i samarbejde med Jacques Lenoir. Aghion opkaldte virksomheden efter en veninde. Med til porteføljen hørte kvindelig og fantasifuld mode af særdeles bløde stoffer og af høj kvalitet. Den dengang ambitiøse unge designer Karl Lagerfeld hørte til en gruppe af unge modedesignere, som Aghion havde hyret for i 1958 at lave udkast til et modeshow. Blot fem år senere kunne Lagerfeld fejre sit indtog som chefdesigner hos Chloé.

Chloé havde allerede i 1960´erne en lang række kendte kunder. Blandt dem var Jackie Kennedy, Grace Kelly, Brigitte Bardot og Maria Callas. I 1970´ene blev Chloé et kendt mærke til kvinder på den europæiske modescene. Chloés første butik blev åbnet i Paris i 1971. Da Lagerfeld forlod virksomheden på grund af interne stridigheder tolv år senere, var der en tydelig tilbagegang i omsætningen. Modevirksomheden blev overtaget af Alfred Dunhill. Efter den franske modedesigner Martine Sitbon forlod virksomheden vendte Karl Lagerfeld tilbage til Chloé i 1992. Det lykkedes dog ikke rigtigt for ham at tilføre modevirksomheden ny glans. Først efter at Stella McCartney overtog rollen som chefdesigner oplevede virksomheden et opsving.

Efter at Chloé havde fejret sin succes som producent af dyr konfektionsbeklædning til kvinder, tilbehør og lædervarer og havde præsenteret den ungdommelige serie „See by Chloé“ med elementer, der ikke var så dyre, indførte virksomheden i 1975 sin blomsteragtige parfume Chloé. Salget blev en stor succes. 25 år senere bragte Chloé andre dejlige dufte til kvinder på markedet.

Siden da fører Chloé sin egen serie af succesfulde parfumer.

  • Chloé
  • L'Eau de Chloé
  • Love.

Eksemplariske dufte fra Chloé i Parfumedreams´ onlineshop

Damedufte fra Chloé er evigt unge kompositioner, der særligt fremhæver individualitet og kvindelighed. Forførende essenser fremhæver accenter, der står for ren elegance og skønhed. Hvad end den er forårsfrisk eller fuld af blomster – Chloé skaber nysgerrighed med sine forskellige dufte, der passer til stort set enhver livsfilosofi og årstid.

Chloé er feminin og fuld af kvindelig varme. Ud over elegant tilbehør og smukke klæder blev der også skabt fantastiske dufte. Chloé Woman besnærer med en attraktiv topnote af udsøgte ekstrakter, som for eksempel ambra, iris og sandeltræ og fortryller med kompositioner bestående af blomstrende og frugtige indslag. Derved opstår en helt fantastisk duftoplevelse. Bestil Chloé i Parfumdreams´ onlineshop og understreg dermed din feminine side. Et enkelt sprøjt er nok til at hylle dig selv i et usynligt blomsterslør, der sart og blødt kærtegner dine sanser.

Du finder forskellige varianter af Chloé parfume i sortimentet i Parfumedreams onlineshop.

Hver Chloé parfume du kan købe i vores onlineshop er nøje koncentreret omkring et aspekt og gør det således muligt for enhver kvinde at finde hendes helt egen duft. Fra stimulerende friskhed til piget leg og sanselig forførelse - med Chloés dufte til kvinder kan du lære et stort spektrum af forskellige eau de parfum- og eau de toilette- varianter at kende.

For eksempel egner Chloé Love sig til kvinder, der gerne vil forføre sanserne. Det opnås med de varme, aromatiske nuancer fra moskus, vanilje og mandel. Chloé See by Chloé til alle kvinder, der gerne vil glæde omgivelserne med piget charme. Blomsterlignende accenter fra æbleblomst og bergamot smelter sammen med sød vanilje og sørger på den måde for en helt speciel duftoplevelse. Med Chloé L’Eau de Chloé oplever du takket være den stimulerende virkning fra grapefrugten ren friskhed. Allerede ved et første sprøjt fornøjes brugeren af den lette note af abrikos i Chloés dufte.

Chloé Kosmetik supplerer duftsortimentet helt ideelt.

Nu kan du komplimentere dit duftsæt ved at bestille en Chloé deodorant-spray. Du kan købe vores Chloé deodorant spray i vores onlineshop i 100 ml flakon. Den let tålbare Chloé deodorant spray besnærer sanserne med en duft af kvindelighed og sand elegance. Sprayen, som er mættet af parfume, holder rigtig længe og har et sart touch af den karakteristiske Chloé duft. Forstøveren sørger for en ekstra jævn og fin fordeling af deodoranten og sørger dermed for en tør følelse og enestående friskhed.

Bodylotion og brusegelen Roses de Chloé fra Chloé, muliggør en sart og samtidig langvarig rensning af huden. En behagelig let rosenduft sørger for den nødvendige romantik på badeværelset og passer ideelt til bodylotion, som understreger den sarte duft.

Køb ind i Parfumdreams´ onlineshop til særlige lejligheder – for eksempel til en års- eller fødselsdag eller en duftende julegave – et duftsæt fra Chloés sortiment. På den måde kan du helt sikkert ikke gøre noget forkert!