20%* rabat til Festival Season

Menu

Parfumdreams

Mineral pudder

9 Vare

Mineralpudder – luftig makeup til varme dage

Hvad er så let som pudder, plejer huden og skaber et naturligt look? Svaret er: mineralpudder. Især på sommerlige dage er tykke lag af makeup noget af en udfordring for huden. Disse mineralske pigmenter har en himmelsk let tekstur og en optimal dækevne. Følgende fordele sørger for, at mineralpudder bliver mere og mere populært:

  • Ideelt til uren hud: Det er ikke-komedogent. Det betyder, at porerne ikke bliver tilstoppede. Til gengæld virker mineralerne betændelseshæmmende.
  • Let look: Erstatter den tunge foundation og sørger endda for en ensartet og jævn teint – et vidunderligt alternativ til kontoret eller en varm date.
  • Naturlig virkning: Huden bliver ikke så udtørret, og irritationer forebygges endda.
  • Nemt og hurtigt: Har du ikke lyst til at stå i evigheder foran spejlet om morgenen? Mineralpudder er nemt at komme på med en stor pensel. Og resultatet er værd at vise frem.

Der finder to forskellige mineralpudder-varianter. Den pigmenterede udgave kaldes ofte en pudder-foundation, fordi den er velegnet som basis. Den absorberer overskydende talg og gør således teinten mere mat. Transparent mineralbpudder derimod arbejder som en fikseringspudder og giver en ideel finish. Pudderet er velegnet til at tage med undervejs, hvis du lige trænger til at få din makeup frisket lidt op.

Sådan kommer du mineralpudder rigtigt på

Mineralpudder fås i løs og i presset form. Begge varianter er supernemme at komme på med en pudderpensel. Med løst mineralpudder skal du først banke overskydende produkt af – mindre er her helt klart mere. Derefter fordeler du det så med cirkelformede bevægelser på hele ansigtet og halsen.

Trods den lette tekstur: Du bør altid arbejde mineralpudderet godt ind i huden og blende det godt. Jo mere fluffy penslen er, desto nemmere er det. Kig nu på resultatet i spejlet: Skal det dække endnu mere? Som kom et lag mineralpudder mere på og nyd den jævne teint helt uden en tung makeup.

Selvfølgelig kan du stadigvæk bagefter markere konturerne let med bronzer og highlighter. Nogle typer mineralpudder indeholder glitrende eller skinnende pigmenter. Det giver en reflekterende glød på huden, som gør din indre glød synlig. Her bør du kun komme et enkelt lag på, så resultatet kommer til at se naturligt.

Hvorfor mineralpudder ikke må mangle i beautyboksen

Mineralpudder lægger sig som et blødt slør på huden og plejer den ydermere. I stedet for kunstig silikone og den omstridte paraffin indeholder denne variant zinkoxid, ler og mineraler såsom kalcium og magnesium. Derved udvikles en antibakteriel hinde, som også generelt tåles godt, hvis man lider af akne.

Det indeholder desuden en naturlig UV-beskyttelse. En del af solstrålerne reflekteres af mineralerne på huden. Ved kraftigt sollys bør du dog bruge en ekstra solbeskyttelse. I princippet er mineralpudder velegnet til alle hudtyper. Det er da en god grund til lige at prøve det, så du kan klare en hvilken som helst udfordring med en sommerlig, jævn og ensartet teint.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 23.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube