Ansigt, Kosmetik og Pleje fra La Mer

316
5/5 baseret på alle bedømmelser

La Mer – kosmetik med tang fra havet

Mærket La Mer står for luksuriøs, effektiv og regenerativ hudpleje, der lever op til højeste krav til kvalitet og hudvenlighed. Mærket er især kendt for Crème de la Mer. Rumfartsfysikeren dr. Max Huber udviklede det innovative, fugtgivende plejeprodukt efter at han i forbindelse med et uheld i laboratoriet havde fået forbrændinger i ansigtet. På grund af cremens særlige sammensætning forbedrede den på forbløffende vis arrenes udseende. Efterhånden er den et af de mest kendte hudplejeprodukter verden over og er udgangspunktet for en bred vifte af ansigts- og hudplejeprodukter, der gør brug af havets kraft.

La-Mer-kosmetik: Ikonisk pleje med marine indholdsstoffer

En af favoritterne fra mærket La Mer er den ikoniske La Mer-fugtighedspleje, som det hele startede med. Den indeholder et næringsrigt hudplejeeliksir ved navn Miracle Broth™, der udvindes af tang fra de uberørte vandområder uden for Vancouver Island samt flere naturlige ingredienser. De efterfølgende ressourcekrævende fermenteringsproces varer tre til fire måneder. Eliksiren er hjertet i alle La Mer-produkter og fremmer regenereringen af nye hudceller.

Cremen giver fugtighed, regenererer og fremmer fornyelse af huden. Den beroliger følsom hud og efterlader den smidig. I henhold til kliniske studier opstrammer den huden og nedtoner fine rynker. Baserende på sammensætningen af den klassiske Crème de la Mer får du andre ansigtsplejeprodukter fra La Mer med forskellige teksturer og indholdsstoffer, der er afstemt efter din huds behov.

Alle produkter har dog et til fælles: La Mer-kosmetik er mindsker tør hud. Det skyldes den intensive tilførsel af fugtighed gennem Miracle Broth™. Fugtighedscremerne er velegnet til alle hudtyper, også følsom hud.

Pleje og rens til ansigt og krop fra La Mer

Ud over den klassiske fugtighedspleje tilbyder La Mer andre pleje- og renseprodukter til ansigtet. De indeholder den legendariske Miracle Broth™, der med sine meget effektive, næringsrige og regenererende egenskaber også på lang sigt forbedrer hudens udseende. La Mer-kosmetik omfatter en stor vifte af produkter:

  • La Mer-rens: Passende til din hudtype kan du vælge mellem en sart skum, en forfriskende rensegel eller en afgiftende olie, som fjerner urenheder, når du skånsomt renser din hud for makeuprester, smuds og talg. Micellevand fjerner vandfast makeup uden brug af vand, og det virker beroligende og forfriskende.
  • La Mer-tonic: En tonic virker beroligende og klargør efter rensningen. Den forsyner huden med fugtighed. Fedtede hudtyper nyder godt af et produkt, der absorberer overskydende olie med algeekstrakter, og reducerer glans. En mist med planteekstrakter fra havet forfrisker og giver huden ny energi.
  • La Mer-masker: Produkterne giver din hud en ekstra portion pleje. De efterladen huden med en flot udstråling og en sund glød. De fås som beskyttende og energigivende ansigtsmasker og La Mer-kosmetik, der opstrammer og forfiner huden.
  • La Mer-ansigtsserummer: Produkterne indeholder en meget koncentreret form af det beroligende Miracle BrothTM . Det virker antioxidativ og beroliger og styrker huden. Anti-aging serummer virker opstrammende på hudens øverste lag. Samtidig reducerer de fine linjer og rynker.

La Mer har i mange år være ekspert inden for hudpleje. Se det omfattende sortiment, og forkæl din hud.

Køb La Mer-kosmetik til en god pris: Eksklusive produkter med meget effektive indholdsstoffer

Hos parfumdreams kan du købe de eksklusive produkter fra La Mer til favorable priser. Her finder du et bredt udvalg af krops- og ansigtsplejeprodukter, der er perfekt afstemt efter din hudtype. Mærket kombinerer den celleregenererende hudplejeeliksir Miracle Broth™ med andre naturlige ingredienser, der forbedrer hudens ydre fremtoning. Ud over den klassiske fugtighedspleje får du serummer, håndcremer, ansigtsrens og makeup for en perfekt teint.