https://cdn.parfumdreams.de/Img/Cms/1/gesichtspflege-25418_2.jpg
https://cdn.parfumdreams.de/Img/Cms/1/teint-25421_2.jpg

Pleje, Parfumer og Kosmetik fra Yves Saint Laurent

Yves Saing Lauenthusets vej til toppen af modens luksussegment inden for mode, parfume, makeup og pl… Læs mere
4731
5/5 baseret på alle bedømmelser

Yves Saint Laurent Pleje, Parfumer og Kosmetik

Yves Saing Lauenthusets vej til toppen af modens luksussegment inden for mode, parfume, makeup og pleje begyndte med en dristig kreation. For den unge, ambitiøse modeskaber Laurant fik sit gennembrud efter sin karriere i huset Dior med en avantgardistisk kollektion med eget navn.

Ikke mindre usædvanlig er historien om hans boutique. Han åbnede butikken i Paris på venstre side af Seinen og gav den navnet "rive gauche" - venstre bred. Hans mode og parfume fik i 1978 selskab af en makeuplinje. De spektakulære farver revolutionerede mode- og kosmetikverdenen. På catwalken sørgede Yves Saint Laurent for at skabe sensation i modens historie med de første sorte modeller.

Yves Saint Laurent er et navn, som er kendt langt ud over luksusbranchens grænser. Bag den grænseløse succes gemmer sig et sammenspil af tradition, flair for tendenser og en følelse af modernitet.

Brandets usædvanlige stil understreger blandingen af dristighed og kreativitet i en miljø af luksus, kvalitet og tidløs skønhed.
Vidste du at Indhold

Stort udvalg af Yves Saint Laurent produkter

Mærket Yves Saint Laurent står uden tvivl for luksus indenfor kosmetikområdet, som andre producenter ikke kunne nå frem til. De besnærende dufte – hvortil blandt andet „Black Opium“ hører – ved lige så vel, hvordan de skal overbevise, som pleje- og makeup-produkterne fra den verdensberømte producent. Hos Parfumdreams får du disse førsteklasses produkter til en fair pris og profiterer desuden af en førsteklasses kundeservice. Vi gør alt hvad vi kan for at besvare alle dine spørgsmål, som vi både besvarer per e-mail og over telefonen. For at sikre dig en så fleksibel indkøbsoplevelse som muligt kan du vælge en af dine favoritsteder til forsendelse og en af de mange forskellige betalingsmetoder. Du kan for eksempel betale let og behageligt med kreditkort (VISA eller MasterCard), direkte debitering, Sofortüberweisung eller PayPal. Fra et bestillingsbeløb fra 20 EUR tilfalder der dig ingen forsendelsesomkostninger.

Yves Saint Laurent dufte til kvinder hos Parfumdreams

I vores online shop tilbyder vi dig et stort udvalg af forrygende dufte til kvinder fra mærket Yves Saint Laurent. Du kan blandt andet vælge imellem følgende produkter:

 • Black Opium
 • Cinema
 • Elle
 • La Collection
 • Opium Femme
 • Paris
 • Parisienne
 • Rive Gauche Femme
 • Saharienne
 • Y
 • Yvresse
 • Manifesto

 

 

Indenfor duftene til mænd tilbyder vi følgende produkter:

 • Homme
 • Jazz
 • Kouros
 • L’Homme
 • L’Homme Libre
 • La Collection
 • Na Nuit De L’Homme
 • M7
 • Opium Homme
 • Rive Gauche Homme

 

Du kan også købe et utal af produkter til ansigtet, øjnene, læberne, negle samt teinten og du finder hos os penslerne af bedste kvalitet fra det verdensberømte mærke.

 

En af de mest betydningsfulde produkter fra ansigtsplejen er Yves Saint Laurent Forever Youth Liberator, der bidrager til en strålende, frisk teint. Den fås som øjenserum, Nutri Creme, Cleansing Foam, øjenpleje, natpleje, Y-Shape Creme, Y-Shape Concentrate, Essence in Lotion og Lotion så du har det bedst mulige udvalg. Med denne serie har den kendte modeskaber gjort et rigtigt kup for produkterne bruges også gerne af VIP´erne.

 

Om Yves Saint Laurent (YSL)

Virksomheden blev grundlagt af Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent i 1961 og fik en umådelig stor succes, som ikke engang han havde regnet med. French Fashion slog ned som en bombe. Det kunne man sikkert også takke den franske virksomhedsejer Pierre Bergé for, som var modedesignerens livspartner. Bergé sørgede hele tiden for at modeskaberen fandt ny inspiration. Det kan du blandt andet se i Jalil Lespert filmatisering, hvor Yves Saint Laurents´ liv kan opleves. I hovedrollen opleves Pierre Niney, som blev født i Paris i 1989. Modedesigneren lærte en masse fra Christian Dior, som han var blevet præsenteret for af Michael Brunhoff, den daværende Vogue direktør.

 

Du kan bestille Yves Saint Laurent-produkter hos Parfumdreams

Hvis du også gerne vil lade dig inspirere af Yves Saint Laurent Paris-produkter, som for eksempel „Homme Paris“, kan du bestille dem i vores online shop. Hvis du køber YSL-artikler i vores shop så garanterer vi dig en fair pris samt en fremragende kundesupport. Oplev haute couture helt tæt på i form af dufte og kosmetikartikler.

Den perfekte øjenmakeup fra Yves Saint Laurent

Øjenmakeup er noget ingen kvinde kan undvære for kun et frisk og ungt øjekast sikrer, at vi forbliver i andres hukommelse. Hvis det er det, du gerne vil, så er produkterne fra Yves Saint Laurent de helt perfekte.

Før du bruger øjenmakeup´en skulle du dog sørge for, at din teint er jævn og harmonisk. Den krævende ansigtshud skal renses og forsynes med en righoldig creme. Efterfølgende kan du påføre makeup, bronzer og rouge. Herefter er det tid til at arbejde på øjnene. Med Yves Saint Laurent øjne Dessin du Regard, en eyeliner, trækker du en jævn linje før du påfører øjenskyggen. Du finder for eksempel den perfekte farvetone i Yves Saint Laurent Øjen Couture 10´er øjenskygge palet. Efterfølgende giver du dine øjenvipper optimale kurver og sørger med YSL produkterne for, at vipperne ikke klistrer. Hertil anbefales det for eksempel at gøre brug af mascaraen Volume Effect Faux Cils Waterproof, som fås i forskellige farvenuancer.

Du komplimenterer din stil ved at lade dine læber undergå et skønhedsprogram. Yves Saint Laurent læbestifter fås i forskellige farver, fra kraftig rød og til andre mere dæmpede farver. Uanset hvilket look du tilstræber: Med produktet fra vores online shop bliver du til et rigtigt blikfang. Gør allerede i dag brug af muligheden for at bestille produkterne fra Yves Saint Laurent hos Parfumdreams til en fair pris. Vi garanterer dig en hurtig og enkel levering.