Yves Saint Laurent parfume

5415
5/5 baseret på alle bedømmelser

Parfume fra Yves Saint Laurent: Paris sender sine hilsener

Vores lugtenerver er direkte forbundet med vores hjerne. Derfor kan alle slags dufte på et splitsekund fremkalde bestemte følelser. Ikke så underligt, at alle store modeskabere kreerer deres egne dufte. På den måde lever Yves Saint Laurent videre i parfumen og fortryller os med sit geni – et strejf af Paris, hvor end vi befinder os.

YSL parfume og dens fødselsveer

Yves Saint Laurent var den første designer i paris, som med en prêt-à-porter-serie gjorde det muligt for normale dødelige at få råd til den forfærdeligt dyre haute de couture. Han kreerede garderoben til Catherine Deneuve, som var en af hans mest dedikerede kunder.

I 1977 dukkede den første Yves Saint Laurent-parfume op med navnet Opium, som landede på forsiderne. I USA krævede borgere af kinesisk afstamning en offentlig undskyldning på grund af hans intensive modstand overfor den kinesiske historie. Det stødte på døve øre hos YSL: Til lanceringsfesten i USA i 1978 lejede han et sejlskib ved navn Peking, som blev prydet af en kæmpestor Buddha.

Skandalen omkring Opium gjorde næsten intet indtryk på kvinder i hele verden, som foretrak at omgive sig med denne Yves Saint Laurent-duft. Opium hører stadigvæk den dag i dag til et af de mest populære parfumer i verden.

Køb YSL Parfume

I dag findes der mange forskellige Yves Saint Laurent-parfumer, som vækker begejstring:

  • YSL Black Opium: Noget mere rebelsk end den originale er YSL-duften Black Opium, som symboliserer kvinden af i dag. Kvindelig sensualitet og romantisk ekstravagance går hånd i hånd i denne parfume. Kraftfulde kaffebønner blander sig med varmt sandeltræ og udtryksfuld ceder. Patchouli, jasmin og orangeblomster kan udfolde deres feminine dans henover, en duft med fascinerende mange lag.
  • YSL Mon Paris: Lysenes by personificeres af denne umiskendelige YSL-parfume, som oser af lyst og lidenskab. Frugtagtig pære, hindbær, jordbær og bergamot tilfører hovednoten friske accenter, mens pæon og jasmin skaber koncentreret kvindelighed i hjertenoten. Denne duft af Yves Saint Laurent hører til de såkaldte chypre-parfumer, som blev opfundet af den legendariske François Coty. Hertil tæller dufte med en frisk hovednote, en blomsteragtig hjertenote og en træ-mosagtig basisnote.
  • YSL Y: DenneYves Saint Laurent-parfume til mænd hører til Fougère-duftene – en duftfamilie, som er opkaldt efter parfumen Fougère Royale fra 1882. Enebær og salvie blander sig her med bergamot og ingefær over en udpræget basisnote af røgelse, tonkabønne og ambra. Denne YSL-duft reflekterer den minimalistiske holdning, som også kommer til udtryk i den enkle flakon: Kun det bedste er godt nok.

Køb parfume og kosmetik fra Yves Saint Laurent hos parfumdreams

Mærket Yves Saint Laurent står ikke kun for udtryksfulde dufte, men også for kosmetiske produkter af enhver art. Uanset om det er makeup eller plejeprodukter til ansigtet eller kroppen: Sortimentet fra YSL hos parfumdreams er kæmpestort og byder på det rigtige produkt til ethvert behov.