Parfumer fra Montale

Parfumøren Pierre Montale hører med sine kreationer til de toneangivende blandt de moderne og luk… Læs mere
328
5/5 baseret på alle bedømmelser

Montale Parfumer

Parfumøren Pierre Montale hører med sine kreationer til de toneangivende blandt de moderne og luksuriøse dufte. Hans linjer og kollektioner, der hører til de mest velrenommerede dufte i verden, går hele tiden nye veje og forener dygtig tradition med innovation. I mellemtiden har parfumøren opnået mere end 30 års erfaring i branchen. Sit eget brandet , der er opkaldt efter ham, leverer talrige luksuriøse kreationer, der sørger for entydige duftbilleder. Enhver parfume fra huset Montale er et enestående kunstværk, og det leveres i en værdifuld lille flaske, og er med garanti prisen værd. Den rene luksus på huden, som forkæler sanserne dygtigt, og som skiller sig ud fra masserne - det er Montale Paris.

Fra Frankrigs hjerte

Enhver parfume udtænkes og perfektioneres selvstændigt af grundlæggeren, således garanteres det, at også duftenes kvalitet altid er fremragende. Franskmanden får sin inspiration fra sine rejser rundt om i verden, især i de arabiske lande, hvorfor mange kreationer også har et strejf af Orienten. Duftene sprayer luksus, elegance og stil, og det er derfor prominente og stjerner synes, der er så populære. Ofte stoler parfumøren bevidst på et overskueligt antal ingredienser, der fint kan blandes med hinanden, så de udvikler en hel særlig magisk virkning

Betagende dufte og besnærende luksus

Montale Paris er en uforlignelig toneangiver i duftenens verden og samtidig er den en valgmulighed til enhver anledning og enhver årstid. Enhver parfume indeholder en gennemprøvet basis, en markant hjertenote og en livlig topnote, der altid gør disse kreationer til noget særligt. Duftene bliver udtænkt i hjertet af Paris, men de forener hele verdens besnærende magi i sig. Til alle mænd og kvinder, der forkæler deres lugtesans og som ønsker at gøre et garanteret uforglemmeligt, godt indtryk, er parfumerne fra Montale det ideelle valg.
Vidste du at Indhold

Montale – luksuriøs duftrejse omkring jorden

Pierre Montale kunne allerede før grundlæggelsen af sit eget label, opkaldt efter ham selv, i 2003 se tilbage på over 30 års erfaring som en af verdens mest eksklusive parfumører. Hidtil havde han primært arbejdet i Saudi-Arabien, hvor han især skabte dufte til sine adelige venner, der var på udkig efter en helt individuel duft.

Nu er han tilbage i Paris, men hans kærlighed itil orienten, dens aromaer, dens mystiske, forførende skønhed og eventyrlighed, er stadig at spore i hans duftkreationer. I dag er han imidlertid repræsenteret i hele verdenen og i internationale afdelinger, hvor Montales viser sine eksklusivt komponerede parfumer indeholdende førsteklasses ingredienser. De er åbne og moderne og indeholder samtidig kunstnerens umiskendelige, lette orientalske påskrift.

Af de førsteklasses indholdsstoffer og primært naturlige essenser udmærker duften fra Montale sig ved sin usædvanlige holdbarhed og efterlader en duft, der tydeligvis gør, at den adskiller sig fra andre dufte. Duftene fra parfumøren fås i minimalistiske men elegant aluminiumsflakoner, og er dermed ikke kun et elegant blikfang og optimal rejseledsager, men også bedst muligt beskyttet imod lys og negativ, udefrakommende påvirkning. Dermed er en lang holdbarhed for det kostbare indhold sikret.

Pierre Montale samler inspiration til sine krævende, komplekse og uforlignelige dufte, som kunstneren selv komponerer, rundt omkring i verdenen. Han tilfører dog hver og en af dem en helt speciel, let orientalsk signatur. De er dog ikke ensidige men med præcist den rigtige duft til hver eneste personlighed, årstid og anledning og dermed har det parisiske label efterhånden skabt en anselig duftpalet.

Damedufte fra Montale

Til kvinder der holder af det helt særlige, der ved hvordan man værdsætter en særpræget duft og adskiller sig fra masserne, har Montale skabt flere eksklusive duftserier, der hver har et bestemt tema. Ud over dufte præget af rose og vanilje hører Pierre Montales Aoud-serie vel nok til blandt de mest kendte og mest signifikante for mærkets duftserier.

Aoud, harpiks fra ørnetræ, har i Østen allerede i mange århundreder været en populær og kostbar bestanddel i udsøgte parfumer. Dyrere end guld spreder Aoud sin umiskendelige varme, læderagtige karakter og lader sig kombinere helt fantastisk med andre elementer som frugtaroma, vanilje og blomstrede nuancer. Dens varme, orientalske besnærende flair spiller dog altid med ind og giver måske forklaringen på, hvorfor Aoud har en afrodiserende virkning.

Fra det hverdagsagtige til det dramatisk-opulente forfører også de andre serier fra den franske duftkunstner med udsøgte kreationer, der er baseret på aromaer fra varm og sanselig ambra og lækre frugtaromaer med mange facetter.

Herredufte fra Montale

Også herreduftene fra Montale orienterer sig efter mærkets koncept og findes fordelt i forskellige duftserier. Duftene henvender sig til den urbane gentleman og sportslig elegante individualister. Mærket præsenterer umiskendelige herredufte, der orienterer sig efter emner som træ, hav, aoud og krydderier. Således kan den helt rigtige og umiskendelige duft findes til enhver personlighed, årstid og sågar til ethvert humør.

Ud over den eksklusive Aoud-serie, der også fås til mænd, vækker Montale glæde blandt sine mange mandlige kunder med sine markante serier, der er orienteret omkring træholdige aromaer. Med dens maskuline jordholdige tone i træ-serien lader også mændene sig forføre af de forskellige duftverdener og nyder de alsidige, krævende kompositioner af træholdige nuancer, frisk havvand, peber, kardemomme eller violer, der igen og igen lader sig kombinere til fortsat nye duftkompositioner. Altid med et mystisk strøg af orientalisme og friskhed, skaber Montale med sine frugter, ambra eller krydderier også dufte til mænd og bortfører dem til forskellige dufteverdener med blomsterholdige, sanselige, bitre og træholdige dufte.

Unisexdufte fra Montale

Ud over det klassiske segment for kvinder og mænd har Montale siden 2003 haft et spændende sortiment med mange facetter af unisexdufte, som både kan bruges af mænd og kvinder. Fra forskellige påvirkninger som dufte baseret på frugtaromaer, blomsterholdige nuancer eller havduftaromaer bliver mænd og kvinder således fortryllet og alt efter hvem, der bruger dem, åbenbares hver gang en ny karakter.

Som alle dufte fra Montale får også den eksklusive komposition fra unisex-serien en høj duftkoncentration og overbeviser således ikke kun med en usædvanlig til dels frisk og til dels sød komposition, men imponerer også med lang holdbarhed og ved at kunne efterlade en skøn duft efter sig.

En duft fra Montale bliver på den måde til en eksklusiv, intensiv og umiskendelig fornøjelse, hvormed både kvinder og mænd får et stykke orientalsk luksus og en spændende duftrejse rundt om jorden.