Fodpleje

69 Vare
45
5/5 baseret på alle bedømmelser

Fodpleje – værdifulde tips til trætte fødder

Hver eneste dag udsættes vores fødder for lidt af hvert. De bærer os fra det ene sted til det næste og tilbagelægger dagligt i gennemsnit mellem 6 og 8 km. Derfor fortjener vores fødder god fodpleje og kærlig opmærksomhed. Til den daglige rengøring af fødderne kræves godt nok kun lidt vand og sæbe. Men med nogle tips og tricks kan du udvidde din fodplejerutine væsentligt. For det har dine fødder virkelig fortjent.

Værdifulde tips til at få fortryllende flotte fødder

Vores fødder bør ikke kun være præsentable om sommeren. De er nu engang med os hele dagen og nogle gange i ufordelagtigt fodtøj eller på hårde, ujævne underlag. Intet under, at der med tiden kan danne sig hård hud eller endda ligtorne. Men med de rigtige fodplejeprodukter kan vores fødder igen bliver bløde og velplejede.

  • Fodcreme: Fodpleje kan være så let. En nærende fodcreme forsyner fødderne godt med fugtighed. Den er velegnet til at behandle ru og tørre hudpartier.
  • Fodbad: Et fodbad er ikke kun forfriskende, men også opkvikkende. Brug egnede badekrystaller eller basiske fodbadsprodukter. Denne fodpleje beroliger og vitaliserer. En god mulighed for at give afslapning til dine fødder er en
  • fodpeeling: Fodpeeling bør bruges regelmæssigt. Partiklerne i plejeproduktet fjerner blidt døde hudceller. Du står tilbage med flotte, bløde fødder, der tækker blikkene til sig.
  • Fodspray: Nogle gange har endda vores fødder brug for en lille forfriskning. Det får de bedst ved at du bruger en fodspray. De findes med forskellige duftnuancer, og efter brug føles fødderne forfriskede og velplejede. En behagelig duft kan vel heller ikke skade fødderne.
  • Fodmaske: En fodmaske er noget helt andet end en fodcreme. Den er meget mere nærende og giver fødderne et boost af fugtighed. Urea, echinacea, kokosolie eller kakaosmør sikrer, at huden på fødderne bliver endnu mere smidig og velplejet.
  • Produkter til fjernelse af hård hud: Det er ikke altid tilstrækkeligt med diverse fodplejeprodukter for at gøre fødderne bløde. Med produkter til fjernelse af hård hud kan du dog fjerne selv meget genstridig hård hud. Her kan en pimpsten, men også en fodfil eller fodhøvl hjælpe videre.

Brug de forskellige fodplejeprodukter regelmæssigt for at give dine fødder den pleje, de har fortjent. Så kan du ikke kun vise dine fødder frem ved poolen, men også præsentere dem flot i åbne sko og sandaler.

Lad fodpleje blive en del af din hverdag – og gør den til en fest

Fødder skal stå til mål for meget. Derfor har de fortjent en omfattende fodpleje. Efter et fodbad kan du bruge en fodpeeling, der gør det indledende arbejde. Derefter anbefaler vi produkter til fjernelse af hård hud til nænsom behandling af de forskellige områder på foden. Brug fil, fodhøvl og pimpsten regelmæssigt – hellere én gang for meget end for lidt.

Når du er færdig, brug en fodcreme eller en fodmaske. Vi anbefaler, at du kombinerer det med en lækker massage. Her kan en massagebold være en god idé og få gang i blodcirkulationen i fødderne. Tag uldsokker på, når du er færdig, så cremen kan trække ind i huden. Gå i bare tæer så ofte som muligt. På den måde giver du dine fødder en pause, så de kan regenerere.

Køb eksklusive fodplejeprodukter hos parfumdreams

Uanset om du har brug for en grundlæggende fodpleje eller en omfattende pedicure – med den rigtige pleje kan du forhindre revner og hård hud. Og du får velplejede og flotte fødder. I vores sortiment har vi et stort udvalg af diverse fodplejeprodukter. Med dem kan du let integrere din fodpleje i din hverdag.