Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams

Hårpleje

6076 Vare

Udforsk hårpleje til alle hårtyper

Uanset, om håret er kruset, glat eller krøllet: Der findes den rette hårpleje til enhver hårtype. Den tilfører dit hår næring og opfylder netop de rette behov. Således ser dit hår igen blankt og smidigt ud. Desuden er det meget lettere at rede sundt og plejet hår.

Vælg hårplejeprodukter til din hårtype

Så dit hår får den helt rigtige pleje, skal du orientere dig ved din hårtype. Med den praktiske filterfunktion i parfumdreams onlineshop kan du hurtigt finde den passende hårkosmetik til ethvert behov.

En vigtig indikator i forbindelse med valget af dine hårplejeprodukter er hovedbunden. Hvis den er tilbøjelig til kraftig genindfedtning, så und den en frisk hovedbundspleje kan også hjælpe dig med at opnå en plejet basis for sundt hår.

Hårplejens grundlæggende principper

Mellem hårvaskene kan der ophobes mange rester på dit hår. Men talg, snavs og rester af stylingprodukter forhindrer, at håret stråler i al sin glans og forbliver smidigt. Derfor skal der i forbindelse med hårplejen bruges en shampoo, som svarer til din hårtype. Det renser ikke blot grundigt, men giver din hårpragt også en behagelig duft.

Så dit hår forbliver smidigt og let at rede efter hårvasken, har du brug for en nærende balsam, også kaldet conditioner. Som basis-hårprodukt glatter den skællaget, som blev gjort ru af shampooen. Derved forhindrer balsammen, at hårstråene filtrer sammen.

Hårprodukter til nærende pleje

Cirka én gang om ugen bør du tage dig tid til at pleje dit hår intensivt med en hårmaske. Påfør den efter hårvasken i det håndklædetørre hår og tag dig nok tid til at lade den virke. Mens hårplejen gør sit arbejde, kan du for eksempel slappe helt af i badekarret. Vitaminer, olier og proteiner plejer meget medtaget hår intensivt og giver det igen glans og vitalitet.

Køb hårpleje til glamourøse øjeblikke

Hårstyling med hårtørrer, parfumdreams og nyd din manke med blød glans hver dag.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube