Pomade hår

27 Vare
32
5/5 baseret på alle bedømmelser

Pomade til hår - kreative looks til hverdagen

Pomade til hårstyling blev allerede anvendt i 1930´erne og forsvandt efterfølgende i længere tid fra reolerne med stylingprodukter. Det traditionelle har som bekendt en lang levetid og således starter også pomaden et comeback på badeværelseshylden hos trendbevidste mænd.

Hårpomade: Naturlig pleje og styling

Pomade er et stylingprodukt, der består af få indholdsstoffer. Vaseline er grundproduktet, der blandes med planteekstrakter og bivoks, der så resulterer i pomaden. Fortryllende duftstoffer supplerer stylingproduktet.

For at dit hår opretholder en uimodståelig glans er pomade til hår ofte tilsat en olie, som kokos- eller olienolie. Pomade plejer hår og hovedbund og er uden kemi og farvestoffer. Det gør pomade velegnet også til en følsom hovedbund.

De utallige fordele ved hår-pomade

Ud over de naturlige indholdsstoffer er den klassiske pomade også uden alkohol og konserveringsstoffer. Dermed tørrer håret ikke ud.

Yderligere fordele ved pomade:

  • Den tilfører håret fugtighed og gør samtidig håret formbart og giver glans.
  • Håret forbliver blødt og let at rede. Du kan til enhver tid om-style dit hår for frisuren bliver ikke stiv.
  • Sparsom og bæredygtig: Du skal kun bruge ganske lidt for at opnå det perfekte look.
  • Pomade egner sig også til styling af skæg. Takket være naturlige indholdsstoffer plejes skæghåret desuden.

Pomade har en ulempe: Det er svært at vaske ud af håret. Heldigvis findes der dertil velegnede produkter som shampoo til mænd. Men også hårvand baseret på krydderurter egner sig til fjernelse af pomade.

Godt at vide: Du behøver ikke vaske pomaden ud hver dag. De naturlige indholdsstoffer gør det muligt kun at genopfriske pomaden og så er din frisure igen klar til til at blive stylet. Efter nogle dage bør du dog befri hovedbunden og skægget for pomade og rengøre begge dele grundigt. Grundlæggende gælder følgende: Afhængigt af pomaden anbefales det at vaske håret 2-3 gange for at alle produktrester fjernes.

Også velegnet til skæg: Hår-pomade

Hår-pomade egner sig til kort og mellemlangt hår. Bølget eller krøllet hår kan desuden glattes med den rigtige pomade. Og også til styling af skæg er pomade et godt stylingprodukt, der tæmmer forstyrrende skæghår.

Køb hår-pomade: Hos parfumdreams finder du et stort udvalg

Det store sortiment af hårstylingprodukter hos parfumdreams indeholder ikke kun klassisk hårgele. Også naturlige pastaer og pomader i god kvalitet finder du i onlineshoppen hos parfumdreams. Lad dine yndlingsprodukter let og behageligt levere hjem til dig eller den adresse du ønsker.