Highlighter

69 Vare
293
5/5 baseret på alle bedømmelser

Highlighter – let glød til en let skinnende teint

Med en highlighter er det supernemt at give ansigtet en let glød. Huden ser derefter mere frisk og strålende ud. Enhver makeup kan afsluttes med en lille smule produkt øverst på kindbenene, næseryggen eller øjenkrogene. Hvis det skal være mere dramatisk, kan du også komme en smule highlighter øverst på overlæben – den såkaldte amorbue. Et sensationelt look, der helt sikkert vækker opsigt.

Målrettet og diskret brug af highlighter: til et forførende udseende

Highlighter er ideel til at give makeuppen en smule glans. Det giver stedvise, skinnende effekter, som fuldender looket. En punktuel placering får ikke kun ansigtet til at lyse en smule op, men også ligefrem til at se friskere ud. Men det er en fordel at kende et par fif, før du kommer det på:

  • Øjenbryn: En highlighter direkte under øjenbrynene kan gøre underværker. Den åbner øjnene, giver dem mere udtryk og løfter brynene en smule. En lille smule i øjenkrogene kan også gøre udtrykket mere intenst.
  • Kindben: Highlighteren kommes direkte på kindbenene. Med en smal pensel eller lillefingeren fordeles produktet oven på blushen. Det skaber et alt i alt harmonisk look, som fascinerende smukt og fremhæver kindbenene.
  • Næse: En lidt bredere næse kan gøres smallere med en highlighterstick. Kom blot produktet på næseryggen. Ved behov kan highlighteren nu blendes med en vifteformet pensel eller lillefingeren.
  • Læber: Det er nok et duppe en smule på amorbuen for at få læberne til at se fyldigere ud. Flydende highlighter er bedst til at slutte af med. På den måde får du et formfuldendt totalbillede, som ser frisk og strålende ud.

Der findes forskellige highlightere til enhver smag og hudtype. De gyldne er bedst til de varme hudtyper, mens en kølig hudfarve harmonerer bedst med lyse highlightere. Hvis man vil bruge forskellige farver til forskellige anledninger, kan man med fordel bruge en highlighter-palet. Der finder du forskellige farvenuancer, som på flot vis fuldender enhver makeup.

Se vores highlightere og vælg det rigtige produkt

Pudderhighlightere er bedst at komme på med en pensel: Placer produktet de steder i ansigtet, som du gerne vil fremhæve. Men du bør undgå at komme det på de steder, hvor din hud hurtigt bliver fedtet. Det kan f.eks. være panden og kinderne. Creme-highlightere kan også bruges målrettet og intenst. De fås som sticks, blyant eller på tube. Så det er supernemt at dosere produktet.

Glow-drops fås derimod i små flasker. De er fantastiske at blande med flydende makeup, men kan også kommes på alene med fingerspidserne. Men selv de bedste highlightere bør dog bruges varsomt. Det, der er vigtigt, er at placere det præcist og blende overgangene godt. Det skaber et makeup-look, som samtidigt ser glamourøst ud.

Tip: I mange er paletterne med highlightere er der ofte også forskellige contouring-farver. Det gør det muligt diskret at definere kinder, hage, pande og næse og målrettet fremhæve forskellige områder i ansigtet.

Køb highlightere nemt og hurtigt hos parfumdreams

Udvalget af forskellige highlightere er bredt og alsidigt. Hos parfumdreams finder du derfor et stort udvalg af lækre produkter fra kendte producenter. Så er det nemt at skabe både et klassisk look eller aktuelle trends.