Kropspleje

695 Vare
7247
5/5 baseret på alle bedømmelser

Køb kropspleje online – til en på alle måder velplejet hud

Når du bruser, vasker hår eller smører dig ind: Kropsplejeprodukter er uundværlige i den daglige skønhedspleje. Kropspleje.er mange ting: Fra bodylotion til kropsolie og bodysmør – hos parfumdreams kan du finde et hudplejeprodukt til kroppen, uanset hvilken hudtype du har. Giv krop og sind en afslappende pause med sensuelt duftende kropsplejeprodukter .

Kropsplejeprodukter til ethvert behov – med creme, lotion eller olie

Nærende bodysmør om vinteren afløser de hede sommerdages bodylotion med let tekstur. Alt efter årstiden og hudens behov kan sammensætningen af kropsplejeprodukterne ændres hen over månederne. I onlineshoppen hos parfumdreams finder du alt, hvad du skal bruge for at få en sund hud:

  • Bodylotion: Bodylotion er en klassiker og bruges som regel om sommeren efter brusebadet på grund af den lette tekstur. Den en nem at smøre ud og trænger hurtigt ind.
  • Kropsolie: Kropsolier anses for at være særdeles plejende. Alt efter indholdsstoffernes sammensætning har disse en opstrammende effekt eller kan oven i købet give huden en let glans.
  • Bodysmør: Bodysmør er et nærende alternativ til bodylotion og kan derfor eksempelvis anbefales til kropspleje om efteråret og om vinteren.
  • Massageolier & æteriske olier: En velgørende massage er også en del af kropsplejen. Kendetegnende for specielle massageolier og æteriske olier er deres gode glideevne og så tilfører de huden tilstrækkeligt med fugt.
  • Intimpleje: Produkter til intimpleje er specielt afstemt efter det følsomme områdes behov. De er som regel uden parfume og er særdeles milde plus pH-neutrale.
  • Anti-cellulitis: Dette yderst effektive kropsplejeprodukt er kendt for at styrke hudens elasticitet, opstramme bindevævet og således skabe et frisk look.
  • Hals & decolleté: Halsen og decolletéen må du under ingen omstændigheder springe over i forbindelse med den daglige kropspleje. Med de rigtige kropsplejeprodukter, som indeholder værdifulde ingredienser, skænker du dette område den nødvendige opmærksomhed.

Køb kropspleje til billige priser– se vores store udvalg hos parfumdreams

Forkæl din hud med nærende kropsplejeprodukter til tør hud og und dig selv en lille pause derhjemme. Med bodylotion, kropsolie m.m. bliver wellness supernem inden for dine egne fire vægge. Du finder de rigtige kropsplejeprodukter i vores store sortiment her hos parfumdreams. Bestil hurtigt og nemt de ønskede produkter i vores onlineshop fra sofaen derhjemme eller i vores parfumdreams-app.