Hårprodukter mænd

199 Vare
1844
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Hårpleje til mænd: Det handler om de rigtige hårplejeprodukter

Alle perfekte herrefrisurer begynder med den rigtige hårpleje til krævende mandehår. Uanset om det er en cool korthåret eller en trendy langhåret frisure: Plejen er afgørende, når det drejer sig om at skabe et æstetisk look.

Vask & føntørring: Hårpleje til mænd og en god rutine

Helst ingen besværlig plejerutine – det er en hyppig årsag til at mænd ikke selv plejer deres hår. Men en god pleje behøver slet ikke at tage så meget tid – hvis man bruger de rigtige hårplejeprodukter til mænd.

I dag findes der et stort sortiment af udvalgte hårplejeprodukter til mænd. Lige fra conditioner, hårkure til hårvand og tørshampoo kan man finde det rigtige produkt til en hvilken som helst hårtype.

Musthaves til pleje af mænds hår

  1. Hårshampoo til enhver hårtype Den rigtige hårshampoo fjerner ikke kun overskydende fedt, hverdagssnavs og stylingprodukter. Alt efter hårtype og -struktur bliver håret mere glansfuldt, farven holder længere og medtaget hår plejes intensivt.
  2. Hårbalsam Når håret er blevet vasket med shampoo, er det godt at at bruge en balsam, også kaldet conditioner. En balsam beskytter og lukker de enkelte hårs beskyttelseslag efter hårvask og forsyner dem med vigtige næringsstoffer. Håret bliver lettere at redde ud. At bruge balsam efter hårvask er et must for alle mænd med langt hår, da håret bliver sundt og glansfuldt.
  3. Hårkur til intensiv pleje Hårkur er en bombe af næringsstoffer til langt hår og kan absolut anbefales til mænd, hvis de vil have et sundt og kraftigt hår. Det er tilstrækkeligt at bruge en kur en gang om ugen. Vigtigt: Håret skal skylles grundigt efter kuren, så det ikke bliver for tungt.
  4. Hårvand til et fyldigere hår Hårvand fremmer ikke kun blodcirkulation i hårbunden, men giver mere fylde til fint, mat hår. Naturlige udtræk, f.eks. fra birk og brændenælder, kvikker op og regenererer. Fordelen: Hårvandet masseres ind i det fugtige hår og skal ikke skylles ud igen.
  5. Tørshampoo Giver øjeblikkelig hjælp, hvis man ikke har tid til at vaske hår. Tørshampoo trækker talg ud af håret og får det til at se frisk og luftigt ud. Tørshampoo er også et vidundermiddel, hvis man vil have mere fylde i håret: Når den sprayes på ved hårrødderne og børstes godt ud, giver det mere fylde i hårbunden.

Koldt vand som hårplejetrick til mænd

Mænds hår må også gerne være glansfuld. Du kan få et skinnende hår, hvis du slutter af med at skylle dit hår med koldt vand.

Alle plejeprodukter skal (undtagen leave-in-kure og hårvand) skylles grundigt ud. Ellers vil håret miste sin kraft og blive tungt, da hårplejeprodukter ofte er meget nærende.

Find gode hårplejeprodukter til mænd hos parfumdreams

I dag kan mænd slet ikke undvære en intensiv hårpleje. Sortimentet hos parfumdreams indeholder omhyggeligt udvalgte, lækre hårplejeprodukter til et strålende, sundt mandehår.

Find dit yndlingshårprodukt hos parfumdreams og få det hurtigt og nemt leveret direkte hjem til dig.