Aveda

101
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Aveda: Naturkosmetik med en mission

Skøn med naturens kraft. Og samtidig miljøvenlig og bæredygtig. Med produkter fra Aveda bliver det muligt for alle. Naturkosmetik behøver ikke at være kompliceret, faktisk det modsatte - med Aveda-kosmetik bliver det legende let. Virksomheden sælger miljøbevidste, virksomme produkter til hårpleje og -styling, hudpleje, makeup og kropspleje. Og også herrerne kan glæde sig over en Men-plejeserie, som er fuldstændigt dedikeret til deres behov.

Indisk lægekunst som inspiration til Aveda-naturkosmetik

Aveda blev grundlagt af den østrigske frisør og stylist Horst Rechelbauer. Den gudbenådede stylist hjælp allerede til i en frisørsalon i en alder af 14 år - pleje og styling var allerede hans passion som ung. Allerede som 17-årig arbejdede han i en salon i Rom. Som 20-årig blev udmærket med en pris for første gang. Udmærkelsen brugte Rechelbaur som springbræt til at åbne sin egen salon i USA.

Et yoga-retreat i Indien, som han besøgte efter en burnout, bragte ham på sporet af den indiske helbredelsesmetode ayurveda. I 1978 grundlagde han naturkosmetik-mærket Aveda. koncept læner sig op ad de ayurvediske principper.

også efter en mangeårig virksomhedshistorie arbejder virksomheden kontinuerligt på at sætte nye standarder og hele tiden at forbedre Aveda-produkterne. Mere bæredygtighed. Mere innovation. Mere natur. Virksomheden er gentagne gange blevet udmærket på grund af sin økologiske produktion.

Køb Aveda-produkter for miljøets skyld

For den, der gerne vil passe på miljøet og sit eget økologiske fodaftryk, er der flere grunde til at købe Aveda-produkter:

  • Dyrebeskyttelse – 100 procent veganske produkter
  • Anvendelse af bæredygtige energier – 100 procent vindenergi til produktionen
  • Mijøvenlig emballage og post-consumer-recycling-processer til genanvendelse af flasker og bøtter
  • Går ind for beskyttelse af vand og vandløb i udfordrede områder
  • Økologisk dyrkning af helbredende planter sammen med en partner i Indien
  • Udligner virksomhedens CO2-emissionen til 100 procent

Med køb af Aveda-naturkosmetik gør man derfor ikke kun noget godt for sig selv, men understøtter også en meget miljøbevidst og innovativ virksomhed.

Aveda-naturkosmetik: velgørende pleje til alle typer

hår, krop, ansigt og makeup – det er Aveda-kosmetikkens kæpheste:

  • Aveda Haircare: Uanset, om det er er krøller, tørt hår eller spaltede spidser, der plejeprodukter fra shampoo, conditioner og hårmasker til hårolier og hårbørster til alle typer hår.
  • Aveda Body: De populære Aveda-produkter, der virkelig plejer huden hedder Beautifying, Rosemary Mint eller Stress-fix. Disse produktlinjer omfatter håndsæbegeler, kropsolier, plejebade og lotioner.
  • Aveda Skincare: Uanset om det drejer sig om produkter til træt hud eller opstrammende pleje til huden,Aveda-kosmetikkens verden til ansigtet spænder vidt.

Også herrer finder hos Aveda et enormt udvalg af plejeprodukter, specielt tilpasset kravene af mænds følsomme hud, uanset, om det drejer sig om hårpleje, barbering og ansigtspleje eller styling.

Plejeprodukter fra Aveda: udforsk dem nu hos parfumdreams

Uanset, om det drejer sig om hårpleje, styling, hudpleje eller kroppen, parfumdreams giver dig adgang til hele Aveda-naturkosmetikkens verden. Udover brugen af førsteklasses, udelukkende veganske indholdsstoffer er virksomheden overbevisende med et bredt produktsortiment, som har det rette plejeprodukt til alle hud- eller hårtyper, uanset, om det drejer sig om tør hud eller hår med skæl.