-20%* på pleje og meget mere
Læs mere

Menu

Parfumdreams

Øjenvippebukkere

3 Vare

Øjenbukkevippere til et flot buet blik

Flot buede vipper sætter dine øjne perfekt i scene Med den passende øjenvippebukker kan drømmen om et åbent og strålende blik gå i opfyldelse. Det er nemt at finde den rigtige øjenvippebukker i det store udvalg hos parfumdreams.

Den bedste øjenvippebukker til din daglige øjenmakeup

En god øjenvippebukker er fremstillet af holdbart materiale som metal og er dermed let at rengøre. Fladen, som vipperne ligger på, er først og fremmest af silikone, som er let at rengøre og udskifte. Med tiden mister silikonepuden fastheden. Derfor bør du udskifte silikonen regelmæssigt.

øjenvippebukkeren har et praktisk saksehåndtag, som bruges til at forme vipperne. Man kan også få øjenvippebukkere af plastik. Men det er som regel ikke så stabile som tænger af metal. En anden variant er vippebukkere med en kam foran silikonepuden. Fordelen ved kammen: Den spreder de enkelte vipper korrekt på silikonepuden, så der opstår en ensartet bølgeform.

Formfuldendte vipper på få minutter

En permanent bøjning af vipperne i en kosmetiksalon tager længere tid. Gør det lettere for dig selv, og form dine vipper med en øjenvippebukker hjemme – det tager kun få sekunder. Sådan får du et flot resultat med en øjenvippebukker:

  • Sørg for, at dine øjenvipper er tørre og ikke klistrer sammen. Hvis vipperne ikke er adskilte, så børst dem med en blød vippebørste, før du bruger øjenvippebukkeren.
  • Varm øjenvippebukkeren let (fx med en hårtørrer) for at opnå et mere intenst resultat.
  • Læg vippebukkeren på dit øje, så vipperne på øjenlåget ligger på silikonepuden.
  • Tryk øjenvippebukkeren sammen, og hold positionen i ca. 20 sekunder.
  • Først nu skal vipperne farves med en mascara. Hvis din bøjning ikke holder så længe, så kan du prøve en vandfast mascara. Den indeholder mere voks, så bøjningen holder hele dagen.

Brug ikke øjenvippebukkeren, hvis der allerede er mascara på vipperne. Ellers kan du knække de fine vipper, når de bøjes, fordi mascaraen hærder på vipperne, som så ikke længere er fleksible nok til at blive bøjet.

Du kan finde gode øjenvippebukkere hos parfumdreams

Du leder efter den bedste øjenvippebukker til dit Look? Find den rigtige øjenvippebukker til dine behov hos parfumdreams. Fuldend dit look med en god vippeserum og en mascara. Så har du det flotteste blik. Alle mærkevarer fra en butik - til en helt særlig pris.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube