Vippeserum

35 Vare
164
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Vippeserum - Hvad skal man bruge det til?

Når det kommer til ansigtspleje så glemmer vi ofte vipperne. Men også vipperne har brug for pleje særligt når du regelmæssigt sminker og sminker af, bøjer vipperne eller forlænger dem kunstigt. En vippeserum plejer ikke alene vipperne, men giver dem også mere fylde og længde.

Vippebooster for lange vipper

Flotte lange vipper sørger for et intensivt, vågent blik og giver øjnene et særligt stærkt udtryk. Desværre har alle ikke fra naturens side kraftige vipper og særligt kvinder vil gerne hjælpe deres øjen-look lidt på vej. Du bruger vippetang for at bringe vipperne i form, farver dem kraftigt og lader dem måske forlænge i et kosmetikstudie. Også kunstige vipper, du selv kan påsætte er populære.

Dog kan alle disse metoder skade vipperne og gøre dem skøre. Til dels bliver vipperne hevet med ud, når vi sminker af og når vi fjerner kunstige vipper.

Hvad er et vippeserum?

Vippeserum indeholder plejende indholdsstoffer, der vandrer ned i hårrødderne og udfolder sin effekt.

Med til de plejende indholdsstoffer hører:

  • Vitaminer
  • Kollagener
  • Biotin
  • Ginseng
  • Hyaluronsyre
  • Alger
  • og meget mere

Hvilken effekt har vippeserum?

Med et vippeserum, der påføres på vippekransen, kan de fine hår tilføres næringsstoffer og fugtighed. Det gør dem ikke alene mere smidige, men de får også mere fylde. Mangevippeboostere forebygger vippeudfald og gør dem mere kraftige. Nogle indeholder til og med stoffer, der forstærker pigmentering, hvorved vipperne virker mørkere og fyldigere.

Vippeserum for lange vipper: Hvilke indholdsstoffer har en forlængende effekt?

Alle vippeboostere har en plejende effekt og kan gøre vippehårene mere kraftige, men de sørger ikke automatisk for forlængelse af vipperne eller, at de bliver kraftigere. Det kan kun såkaldte prostaglandiner, der har en hormonlignende virkning. De forlænger vippernes naturlige vækst, hvorved vipperne bliver kraftigere og længere.

Sådan påfører du et vippeserum

Det varer for det meste nogle uger inden effekten af et vippeserum kan ses. Det bedste er, at påføre det valgte serum på de rengjorte vipper og lade dem virke. Der følger en fin pensel med til de fleste vippeboostere, hvormed serum kan påføres direkte på vippekransen. Andre har den samme type børste som en mascare, hvorved serumet kan arbejdes direkte ind i vipperne.

Køb vippeserum hos parfumdreams

Når du køber et vippeserum så er det vigtigt, at serumet ikke er skadende for øjet. Plejende indholdsstoffer er altid indeholdt i serum. Hvis dit fokus ligger på at pleje dine vipper, forsyne dem med fugtighed, bevare dem mod at knække og tilføre dem en ny glans, så har du hosparfumdreams et stort udvalg af forskellige vippeserumer.