Kun 48 timer! -22%* rabat
Spar nu!

Menu

Parfumdreams

Hvad er en barberskål?

En barberskål er uundværlig ved en klassisk vårbarbering. Mænd, der barberer sig med en barberkniv, barbersæbe og en barberkost i stedet for med en skraber eller elektrisk barbermaskine, har også brug for en barberskål.

Et velassorteret barbersæt til mænd indeholder også altid en barberskål. Men de kan også købes enkeltvis. Barbersæt er ofte designet sådan, at kosten er placeret over skålen. Men de kan mere end bare opfange overskydende dråber fra barberkosten.

Hvad skal man bruge en barberskål til?

En barberskål har nogle vigtige funktioner. Du skal bruge den til at opskumme barbersæben med kosten. Det er afgørende, hvilket materiale skålen er lavet af, og hvilken størrelse den har. Hvis den er for lille, skummer skummet ud over kanten. Hvis den er for stor, glider barbersæben væk og det lykkes ikke for dig at opskumme den rigtigt.

Det anbefales ikke, at du opskummer din barbersæbe i en almindelig sæbeskål. Sæbens konsistens bliver en anden, og også selve oplevelsen vil ikke være den samme. Hvis du under dig den luksus, som en vådbarbering med kost udgør, og selv opskummer din barberskum, bør du også unde dig en flot barberskål, der sætter prikken over i'et.

Hvad er den optimale størrelse på en barberskål?

Vi anbefaler en diameter på mellem 8 og 12 cm. Den bør være mellem 4 og 8 cm høj. Det er også vigtigt, hvor stor og voluminøs din barberkost er – den skal fint kunne passe ned i skålen, og der skal stadig være plads til, at du kan bevæge den, så der kan danne sig skum.

Hvorfor skal du bruge en barberskål?

En anden grund til, at du ikke kommer udenom en barberskål er, at det er meget lettere at rense kosten i en barberskål. Fyld frisk vand i den rene skål, og rens kosten. Derefter kan du hænge den hen over skålen, og eventuelle vanddråber på kosten drypper ned i barberskålen.

Hvilket materiale bør en barberskål bestå af?

Her har du flere muligheder at vælge imellem:

  • Rustfrit stål er meget glat, og derfor får din barbersæbe hurtigt den lækre skummede konsistens.
  • Horn er et naturmateriale og giver skum med fine porer. Desuden er materialet altid lidt køligt, så skummet i skålen forbliver dejlig fast under din barbering og skal ikke opskummes en gang imellem.
  • Træ ser flot ud, men du skal være opmærksom på, at det er godt forseglet. Ellers kan splinter beskadige din kost, og på grund af den regelmæssige kontakt med vand kan skålen svulme op.
  • Også porcelæn er velegnet, men det går let i stykker, så hvis uheldet er ude, bliver du nødt til at investere i en ny.

Der findes udbydere, der tilbyder barbersæbe, der i diameter passer perfekt ned i barberskålen. Det er en mulighed – men ikke en nødvendighed, hvis du foretrækker en anden slags sæbe.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 29.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012


Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 31.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube