Makeup børster

152 Vare
1594
5/5 baseret på alle bedømmelser

De bedste makeuppensler til en flot finish

Pudder, øjenskygge eller rouge: Det er lettest at påføre makeup med en pensel. Makeuppensler hjælper dig med at fordele produkterne optimalt på huden, så du får en flot, naturlig finish, og så dit look holder hele dagen. Men hvilke makeuppensler findes der, og hvad skal man være opmærksom på ved køb?

Hvorfor skal jeg bruge en makeuppensel?

Når du dypper makeuppenslen i produktet, optager den blidt pigmenter fra øjenskygge, rouge osv. De bløde børster fordeler dem jævnt på huden, hvor de sætter sig fast.

Især begyndere påfører i starten makeuppen med fingerspidserne. Men resultaterne bliver meget mere præcise, hvis man bruger en pensel. Det er muligt at skabe blide overgange og sætte accenter. Du får et mere jævnt resultat og en mere harmonisk makeup. Derfor kan det betale sig at investere i en makeuppensel.

Hvilke makeuppensler findes der?

Der findes mange forskellige typer makeuppensler, der har forskellig form, fasthed og størrelse. Da de forskellige makeupprodukter skal påføres på forskellige områder i ansigtet, har hver pensel sin berettigelse.

Med små pensler til øjne, læber eller highlights kan man arbejde super nøjagtig, så man kan trække fine linjer eller sætte præcise accenter. For at rouge, pudder og bronzer kan blandes ordentligt og resultatet ikke ligner en maske kan du med fordel bruge en stor pensel med bløde børster.

Afhængigt af formålet, produktet og hudpartiet anbefales disse makeuppensler:

  • Øjenskyggepensel
  • Pudderpensel
  • Foundationpensel
  • Rougepensel
  • Eyelinerpensel
  • Concealerpensel
  • Highlighterpensel
  • Læbepensel
  • Pudderkvast

Hvis du kunne tænke dig flere gode pensler til din makeuprutine, kan du vælge et praktisk børstesæt. For øvrigt: Penslens navn fortæller som regel allerede, hvad den skal bruges til – sådan finder du hurtigt den helt rigtige makeuppensel.

Hvilket tilbehør findes der til makeuppensler?

Makeuppensler holder som regel længe – men kun, hvis de får den rigtige pleje. Men regelmæssig rengøring er også vigtig, så bakterier på børsterne ikke kommer på huden. Derfor findes der særlige penselrens, som hurtigt renser makeuppenslerne.

Hvis du er meget på farten, men ikke vil undvære dine små hjælpere, kan du bruge penseltasker. De beskytter penslerne i din bagage.

Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg køber en makeupbørste?

Først og fremmest bør du inden købet vurdere, hvad du skal bruge en makeupbørste til. Desuden kan du vælge mellem makeuppensler med børster af ægte hår eller med syntetiske børster. Afgørende er smag og behag. Pensler med ægte hår er som regel bedst til makeup i pudderform. Pensler med syntetiske børster er derimod ofte bedre til at optage produkter med en cremet konsistens.

Køb makeuppensler online hos parfumdreams

Med det store udvalg hos parfumdreams kan alle finde den passende børste til den perfekte makeuprutine. Og det bedste ved det hele: De førsteklasses børster føles godt på huden og giver en virkelig flot finish. Det gør det straks meget sjovere at bruge makeup – og det koster ikke alverden.