Concealer

134 Vare
6559
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Concealere – præcis og målrettet perfektion til en frisk teint

Concealere er det ideelle produkt til at dække rande under øjnene samt pletter eller bumser. På få øjeblikke kan teinten komme til at se mere jævn og ligefrem friskere ud. Men der opstår ofte spørgsmål, når man skal vælge den rigtige concealer. Men det er slet ikke så svært at finde det rigtige beauty-accessory og bruge det optimalt.

Hvad skal jeg egentlig bruge en concealer til?

En concealer er guld værd, når det drejer sig om at mindske rmørke rande under øjnene og dække røde pletter. For det er concealerens hovedopgave: at lysne huden og skjule ujævnheder. Der, hvor foundation når sine grænser, kan concealeren gøre en forskel, fordi den er mere pigmenteret.

  • At vælge den rigtige concealer: Concealere fås også i forskellige nuancer. Så det er altid muligt at finde det rigtige produkt til sin hudtype og de findes enten i små dåser eller som stick, som alle er nemme at anvende. Da concealeren er mere pigmenteret end en foundation, skal produktet anvendes med forsigtighed. Det er ofte nok med en smule concealer for at få huden til at stråle punktuelt.
  • At vælge den rigtige farve: For at vælge den helt rigtige concealer er det ikke nok kun at teste produktet på bagsiden af hånden. Det er bedst at teste den på halsen eller direkte i ansigtet. Hvis du vil skabe en strålende effekt under øjnene, bør concealen i bedste fald være en smule lysere end din naturlige hudfarve. For at dække urenheder bør produktet dog have samme tone som din hud.
  • Brug først makeup, så concealer: Concealere skjuler ikke kun pletter og små rynker eller mindsker røde områder. Den afrunder endda makeuppen. Alt det, som stadig kan ses af bumser eller pletter efter påføring af foundation, kan reguleres med en concealer. Derfor er det bedst at bruge dette produkt efter en foundation.

Ved køligere hudtoner med en rød eller blå undertone kan det anbefales at bruge en concealer med rød farve i. Varme hudtyper med beige eller gylden undertone skal derimod bruge en concealer med brune toner.

Målrettet og diskret brug af concealer

Med en concealer kan rande under øjnene skjules eller mærker efter bumser dækkes. Og det er slet ikke nødvendigt at bruge meget produkt. Det er ofte nok med en lille smule for at udjævne teinten optimalt.

Det er bedst at bruge fingeren til at fordele concealeren på huden. Ved øjnene bankes concealeren let ind i huden med ringfingeren. På den måde holder concealeren næsten hele dagen og fremhæver dit look på diskret vis. En god concealer føles let og plejende og lægger sig ikke de små rynker.

Det er især vigtigt hos den mere modne hud. Der findes også anti-aging-concealere, som specielt er udviklet til små rynker, hævelser, rande under øjnene og kragetæer. Da den ikke indeholder olie, tilstopper den hverken porerne eller rynkerne og giver et strålende udseende, som holder i flere timer.

Et lille tip: Placér små highlights i øjenkrogene eller på øjenlåget med concealeren. Fordel nænsomt produktet med lillefingeren uden at smøre concealeren for meget ud. Det giver en flot effekt og øjnene ser ligefrem friskere ud.

Køb concealer nemt og hurtigt hos parfumdreams

Som stift, flydende eller som creme i en lille dåse – alt efter ønske og intensitet er det muligt at købe forskellige concealere. Hos parfumdreams kan du finde et meget afvekslende udvalg af forskellige produkter fra forskellige mærker og producenter. Ud over concealere med solfaktor kan du også vælge et vandfast produkt. Til et fascinerende smukt udseende, som holder hele dagen.