Ansigtsmasker

513 Vare
1472
5/5 baseret på alle bedømmelser

Forfriskende ansigtsmaske: Pause og pleje på samme tid

Tør, medtaget, fedtet eller uren hud: Ved regelmæssig brug kan en ansigtsmaske bidrage til, at din hud forbedres vedvarende. Det er tilstrækkeligt at bruge en maske én til to gange om ugen. Den positive bivirkning: Mange kombinerer hudplejen med en pause, der kan være særligt afslappende, når hverdagen er hektisk.

Fugtighedsgivende ansigtsmaske til tør hud

Vores hud udsat for ydre påvirkninger hver eneste dag. Det kan være miljøpåvirkninger som skadeligt UV-lys eller fint støv, men også stress, makeup eller usund kost. Hvis ikke huden plejes tilstrækkeligt og ikke får mulighed for at regenerere, kan den udtørre over tid. Men hvad gør du, hvis du ønsker dig en strålende hud, der får dig til at se yngre ud?

Huden bør regelmæssigt tilføres fugtighed. Det er særligt vigtigt med tiltagende alder, så hudcellernes naturlige friskhed og udstråling bevares. For med tiden aftager den naturlig tilførsel af fugtighed, og vores hud skal have hjælp udefra.

En fantastisk mulighed for at give huden vigtige næringsstoffer er ansigtsmasker. Fugtighedsgivende ansigtsmasker til tør hud indeholder ofte hyaluron, som også dannes i vores krop. Hyaluron kan øge hudcellernes fugtindhold og holde på fugtigheden i lang tid.

Forkælende maske til ansigtet

Ansigtsmasker giver mulighed for at holde pause fra stress på arbejdet eller fra private forpligtelser – en tid helt for dig selv. Hvis du med jævne mellemrum giver dig tid til en ansigtsmaske, nyder du godt af øget velvære. Der findes masker for enhver smag og til enhver anledning:

Lige så individuel som din hud er også produktudvalget af plejende ansigtsmasker. Kombinationen af flere aktivstoffer bør altid være afstemt perfekt efter dine plejebehov. Her er det afgørende, hvilke påvirkninger din hud udsættes for, hvor gammel du er, og om den skal bruges om morgenen eller om aftenen.

Bestil ansigtsmasker online hos parfumdreams

Hos parfumdreams finder du den rigtige ansigtsmaske til en tiltrængt pause og for en velplejet hud. Sortimentet består af nærende crememasker og praktiske peel-off-masker fra mange forskellige udbydere, for eksempel Lancôme, Kiehl‘s, Sisley eller BABOR. Så kan vores kunder finde den maske, der passer til deres teint, og give huden, hvad den har brug for.