Bestseller

Hugo Boss parfume

1362
5/5 baseret på alle bedømmelser

Hugo Boss parfume: Luksuriøse dufte, som forfører

Hugo Boss er et af de mest renommerede modebrands i Tyskland, som også er blevet kendt langt ud over landets grænser. Med deres tidløse-elegante modekollektioner, lækre accessories og besnærende dufte vækker designerne begejstring hos mænd og kvinder, som lægger vægt på høj kvalitet. Den første parfume fra Hugo-Boss lancerede lifestyle-brandet i 1985. Den fås endnu den dag i dag. Og der fulgte mange flere unikke duftkreationer, som regelmæssigt hører til bestsellerne.

Hugo Boss parfume: Et strejf af luksus til sanserne

Virksomheden fra Metzingen kan se tilbage på en lang historie. Allerede i 1924 opstod den første fabrik til erhvervsbeklædning under Hugo Ferdinand Boss. Efter hans død i 1948 overtog svigersønnen Eugen Holy hans arv. Han fremstillede først jakkesæt til mænd, som blev serieproduceret i 1960. Overtagelsen via sønnerne Jochen og Uwe i 1969 lagde med et komplet imageskift grundstenen til det i dag på verdensplan succesfulde modeimperium.

Det lille skrædderi til herrebeklædning videreudviklede sig i løbet af årene til den kendte lifestyle-virksomhed, som ud over modekollektioner laver briller, lædervarer, sko, ure og boligtekstiler. I midten af 1980’erne etablerede mærket Hugo Boss sig i parfumesektoren. Virksomheden har indtil i dag lanceret talrige bestsellerdufte, som understreger brugerens personlighed.

Virksomheden opdeler parfumerne fra Hugo-Boss i tre mærker: „Hugo“, „Boss (Black)“ og „Boss Orange“. Hver eneste duftserie har sin helt egen stil. Ældst og samtidigt mest kendt er de elegante dufte fra „Boss“. De luksuriøse duftkompositioner er til mænd og kvinder med høje krav.

Boss Orange Woman står for spontanitet og ubesværethed. Disse eau de toilettes fra Hugo Boss udstråler ren livsglæde. De spreder et strejf af eventyr og fremhæver brugerens sensuelle side. Serien Hugo Man er ung og ukonventionel. Duftene virker friske, frugtagtige og moderne og har en forførende note.

Eau de toilette fra Hugo Boss: Usædvanlige kompositioner til hende og ham

Et sandt duftikon blandt parfumer til mænd fra Boss opstod i slutningen af 1990’erne. Det forbinder tidløs elegance og markant maskulinitet. Eau de parfumen fra Hugo Boss minder med sine frugtagtige akkorder fra grøn æble, citron og bergamot, blomsteragtige nuancer og et strejf af kanel om den friske duft fra en æblekage. Efterhånden gælder klassikeren som skabelon for kreationer af mange forskellige variationer. Hugo Boss præsenterer en bred vifte af dufte:

  • En duft fra Hugo Boss er spændende og ukonventionel med aromatiske noter, grøn æble og røgagtig granbalsam. Den vækker begejstring med sin opkvikkende friskhed og vækker lysten til et eventyr.
  • Moderne, maskuline kreationer med vitaliserende, citrusagtige noter, træagtige akkorder og varme-krydrede nuancer efterlader et unikt duftstatement, som fremhæver brugerens maskulinitet.
  • Dufte til mænd fra Hugo Boss virker tiltrækkende med kraftfulde lædernoter og afrodiserende maninka-frugt, som spreder et uimodståeligt strejf af sensualitet.
  • Elegante, feminine kompositioner med sprudlende friske æbler, saftige blommer, jasmin, vanilje og cedertræ er fyldt med optimisme. De understreger kvindeligheden og udstråler ren livsglæde.
  • En eau de toilette fra Hugo Boss til kvinder er romantisk og sensuel, og som med sine besnærende, elektriserende nuancer af bergamot, moskus og osmanthus formidler et strejf af elegance.

Til de mest usædvanlige kvindeparfumer fra Hugo Boss hører en komposition med intensiv, feminin-blomsteragtig karakter. I denne møder friske kaktusblomstakkorder, rosenknopper, fresier, jasmin og rav varme træaromaer. Parfumen fremhæver kvindeligheden på særlig vis. Den understreger personligheden hos moderne, selvsikre kvinder, som nyder livet i fulde drag.

Køb parfume fra Hugo Boss: Dufte, som genspejler kraftfulde personligheder

Hos parfumdreams finder du moderne, raffinerede dufte fra Hugo Boss, som med spændende, unikke kompositioner understreger din personlighed. Passende til eau de toiletten fra Hugo Boss finder du brusegeler, som renser nænsomt og skånsomt, uden at udtørre huden. Deodorantsprays eller en deodorantstift indhylder dig i en diskret duft. Efter barberingen beroliger en aftershave-balsam huden og giver den intensiv pleje.