20%* rabat til Festival Season

Menu

Parfumdreams
Moschino 5 Vare

Moschino parfume

Moschino-parfume: provokerende, fræk, utraditionel

Moschino-parfumer er bare anderledes: Provokerende og utraditionelle, men altid eksklusive og ekstravagante. Moschinos stil er enestående – og det har den været lige siden 1983. Som designer sætter Franco Moschino klare statements i modebranchen. Som for eksempel i 1990 med det fremtrædende budskab “Stop the Fashion System!”, der ikke kun blev brugt i annoncekampagner, men også blev trykt på T-shirts.

Moschino er fræk, fuld af farver, usædvanlig og altid helt sig selv. Og sådan udfolder luksusmærkets parfumer sig på huden. Alle, der bruger en Moschino-duft, udstråler en helt særlig charme. Romantisk, sanselig og samtidig frisk og opkvikkende. Hos parfumdreams finder også du den helt rigtige Moschino-parfume til en god pris.

Moschino-parfume til enhver anledning

Luksusmærket kreerer ikke kun eksklusive Moschino-parfumer til kvinder. Den populære unisex-parfume gør noget særligt ved den, der bruger parfumen. Citronagtige, blomsterlette og træagtige elementer smelter sammen og udstråler ren livsglæde – grundlæggeren Franco Moschinos varemærke.

De kulørte og eksklusive flakoner er ligeså iøjnefaldende som designerens duftkreationer. Med sin larmende og humoristiske facon sætter Moschino gang i det vilde luksusliv. Flakonerne, der for eksempel har samme facon som et husholdningsrensemiddel, er i kraftige farver og ikke til at overse.

Moschino fås ikke kun i kategorien “koster mange penge”. Med “Cheap and Chic” tilbyder luksusmærket en kollektion med frugtige noter til favorable priser. Og med en eksklusiv Moschino-duft er der også noget til mændene. Moschinos dufte til mænd er krydrede og blomsteragtige, leger med den moderne mandighed, provokerer og stikker derfor ud fra mængden.

Moschino-parfumer er enestående – ligesom flakonerne

En Moschino-parfume er noget helt særligt. Netop de iøjnefaldende flakoner fanger blikket og pirrer nysgerrigheden. Den populære Moschino-duft Fresh Couture er sprudlende, frisk og feminin på samme tid. Moschino-parfume er i en flakon, der er særligt iøjnefaldende på hylderne, fordi den ligner en emballage til et husholdningsrensemiddel. Hvis man foretrækker en lidt finere duft, bør man vælge Toy 2 fra Moschino, en orientalsk duft med sarte rosearomaer og citronagtige nuancer. Bamseflakonen er et sjovt blikfang.

Køb Moschino-parfume online

En sjov Moschino-parfume bliver med garanti en eyecatcher i din duftsamling. De enkelte komponenter eksploderer på huden og fremhæver din helt personlige type. Moschino-dufte er til alle, der vil nyde livet ubesværet og elsker italiensk livsglæde. Hos parfumdreams finder du et stort udvalg af Moschino-dufte til favorable priser.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 23.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube