Moschino parfume

43
5/5 baseret på alle bedømmelser

Moschino-parfume: provokerende, fræk, utraditionel

Moschino-parfumer er bare anderledes: Provokerende og utraditionelle, men altid eksklusive og ekstravagante. Moschinos stil er enestående – og det har den været lige siden 1983. Som designer sætter Franco Moschino klare statements i modebranchen. Som for eksempel i 1990 med det fremtrædende budskab “Stop the Fashion System!”, der ikke kun blev brugt i annoncekampagner, men også blev trykt på T-shirts.

Moschino er fræk, fuld af farver, usædvanlig og altid helt sig selv. Og sådan udfolder luksusmærkets parfumer sig på huden. Alle, der bruger en Moschino-duft, udstråler en helt særlig charme. Romantisk, sanselig og samtidig frisk og opkvikkende. Hos parfumdreams finder også du den helt rigtige Moschino-parfume til en god pris.

Moschino-parfume til enhver anledning

Luksusmærket kreerer ikke kun eksklusive Moschino-parfumer til kvinder. Den populære unisex-parfume gør noget særligt ved den, der bruger parfumen. Citronagtige, blomsterlette og træagtige elementer smelter sammen og udstråler ren livsglæde – grundlæggeren Franco Moschinos varemærke.

De kulørte og eksklusive flakoner er ligeså iøjnefaldende som designerens duftkreationer. Med sin larmende og humoristiske facon sætter Moschino gang i det vilde luksusliv. Flakonerne, der for eksempel har samme facon som et husholdningsrensemiddel, er i kraftige farver og ikke til at overse.

Moschino fås ikke kun i kategorien “koster mange penge”. Med “Cheap and Chic” tilbyder luksusmærket en kollektion med frugtige noter til favorable priser. Og med en eksklusiv Moschino-duft er der også noget til mændene. Moschinos dufte til mænd er krydrede og blomsteragtige, leger med den moderne mandighed, provokerer og stikker derfor ud fra mængden.

Moschino-parfumer er enestående – ligesom flakonerne

En Moschino-parfume er noget helt særligt. Netop de iøjnefaldende flakoner fanger blikket og pirrer nysgerrigheden. Den populære Moschino-duft Fresh Couture er sprudlende, frisk og feminin på samme tid. Moschino-parfume er i en flakon, der er særligt iøjnefaldende på hylderne, fordi den ligner en emballage til et husholdningsrensemiddel. Hvis man foretrækker en lidt finere duft, bør man vælge Toy 2 fra Moschino, en orientalsk duft med sarte rosearomaer og citronagtige nuancer. Bamseflakonen er et sjovt blikfang.

Køb Moschino-parfume online

En sjov Moschino-parfume bliver med garanti en eyecatcher i din duftsamling. De enkelte komponenter eksploderer på huden og fremhæver din helt personlige type. Moschino-dufte er til alle, der vil nyde livet ubesværet og elsker italiensk livsglæde. Hos parfumdreams finder du et stort udvalg af Moschino-dufte til favorable priser.

Vidste du at Indhold

Kreative kreationer fra Moschino parfumer

Ikke alene modekreationerne står i centrum for designeren. Også parfumen er i sig selv opsigtsvækkende. Eau de toilette og eau de parfumen synes dermed at stå lige så meget i centrum som bodylotion og brusegel. Kropsplejen fra Moschino parfumer er afstemt efter hinanden og udgør et behageligt supplement til duftene. Der findes en lang række af dem til både kvinder og mænd. Duftene fra Moschino parfumer fremstår med en elegant accent.

Mange dufte virker

 • stimulerende,
 • forfriskende,
 • blomstrende,
 • frugtholdig og
 • forførende.

Således finder brugerne af Moschino parfumer mange facetter, der virker behagelige og som passer til enhver lejlighed. Design og dufte udstråler stor livsglæde og de fleste elegant artikler fås også på et mellemliggende prisniveau og henvender sig til kunder, der stiller høje krav til produktet.

Moschino parfumer til mænd

Her finder du to dufte fra Moschino parfumer, der er komponeret til herrerne. Disse dufte er eau de toilette sprays. De hedder Forever og Forever Sailing. De minder meget om hinanden mens Forever til mænd dufter forfriskende, aromatisk og elegant.

Duftens forfriskende topnote består af

 • krydret anis
 • citron og af
 • bergamot.

Duftene i eau de toiletterne understreges af hjertenoten af tonkabønner, peber og salvie. De fremstår en smule bitre og samtidig meget spændende. Basisnoten, som holder længe, indeholder tunge komponenter fra moskus, sandeltræ og vetiver. Moschino parfumen fremstår alt i alt som en kontrastfuld note af krydderurter, træ og citrusfrugter. Den alsidige Moschino parfume lover i hverdagen en ungdommelig og smagfuld virkning. Duftene passer godt til brug på jobbet eller til når du går ud om aftenen. Forever Sailing synes derimod at indeholde en brise fra havet.

Topnoten består i denne duft af

 • mynte,
 • citrus og
 • grapefrugt,

der er placeret over en hjertenote af lavendel og enebær. Basisnoten af træ, moskus og patchouli afrunder denne duftoplevelse. På trods af at navnene ligner hinanden adskiller duftene sig mærkbart fra hinanden.

Moschino parfumer til kvinder

Moschino parfumen tilbyder en lang række fantasifulde varianter. De kan sætte perfekte accenter om aftenen, til sport eller til en helt igennem aktiv dag. Hver flakon er i sig selv et kunstværk og også de talrige dufte udgør hver en æstetisk note.

Populære dufte fra Moschino parfumer er for eksempel

 • Stars
 • Light Clouds
 • Chic Petals
 • I love Love
 • Hippy Fizz
 • Pink Bouquet
 • Cheap & Chic
 • Funny og
 • Femme.

Moschino parfumen Light Clouds vækker for eksempel begejstring takket være deres frugt- og blomsterholdige dufte. Duften er sammensat af en topnote af blomster, violer og fersken. De suppleres harmonisk af hjertenoten med jasmin, rose og lotus. Når disse noter fordamper så er det kun basisnoten af træ, ceder og moskus, der bliver tilbage. De sammenstilles til en frisk og fræk duft. De øvrige dufte virker dog ikke mindre sexede, urbane og generelt tiltrækkende.

Moschino parfumernes design

Ud over duften selv kan man også roligt vise flakonerne fra Moschino parfume frem. De har ikke i en typisk form med en bred og kantet flakon og et usædvanligt låg, men fremstår som ekstravagante små figurer i farvestrålende looks. Mange flakoner har en lille figur med et rundt hovede og en stor næse. De har et flot svunget korpus, der antyder en slags beklædning og en krave omkring flaskehalsen. Hovedet er altid ensfarvet mens flakonen er holdt i flotte farver og mønstre.

Moschino parfume har formgivet disse flakoner til deres eau de toilettes

 • Happy Fizz,
 • Chic Petals,
 • Cheap and Chic eller
 • til I love Love.

Moschino parfumer er lige så fulde af selvtillid som deres dufte. De vækker glæde med en ungdommelig note og flot accentuering, der har noget at byde på til alle mænd og kvinder.