Få nyhedsbrevet, og spar 21%**

Menu

Parfumdreams
Moschino 5 Vare

Moschino parfume

Moschino-parfume: provokerende, fræk, utraditionel

Moschino-parfumer er bare anderledes: Provokerende og utraditionelle, men altid eksklusive og ekstravagante. Moschinos stil er enestående – og det har den været lige siden 1983. Som designer sætter Franco Moschino klare statements i modebranchen. Som for eksempel i 1990 med det fremtrædende budskab “Stop the Fashion System!”, der ikke kun blev brugt i annoncekampagner, men også blev trykt på T-shirts.

Moschino er fræk, fuld af farver, usædvanlig og altid helt sig selv. Og sådan udfolder luksusmærkets parfumer sig på huden. Alle, der bruger en Moschino-duft, udstråler en helt særlig charme. Romantisk, sanselig og samtidig frisk og opkvikkende. Hos parfumdreams finder også du den helt rigtige Moschino-parfume til en god pris.

Moschino-parfume til enhver anledning

Luksusmærket kreerer ikke kun eksklusive Moschino-parfumer til kvinder. Den populære unisex-parfume gør noget særligt ved den, der bruger parfumen. Citronagtige, blomsterlette og træagtige elementer smelter sammen og udstråler ren livsglæde – grundlæggeren Franco Moschinos varemærke.

De kulørte og eksklusive flakoner er ligeså iøjnefaldende som designerens duftkreationer. Med sin larmende og humoristiske facon sætter Moschino gang i det vilde luksusliv. Flakonerne, der for eksempel har samme facon som et husholdningsrensemiddel, er i kraftige farver og ikke til at overse.

Moschino fås ikke kun i kategorien “koster mange penge”. Med “Cheap and Chic” tilbyder luksusmærket en kollektion med frugtige noter til favorable priser. Og med en eksklusiv Moschino-duft er der også noget til mændene. Moschinos dufte til mænd er krydrede og blomsteragtige, leger med den moderne mandighed, provokerer og stikker derfor ud fra mængden.

Moschino-parfumer er enestående – ligesom flakonerne

En Moschino-parfume er noget helt særligt. Netop de iøjnefaldende flakoner fanger blikket og pirrer nysgerrigheden. Den populære Moschino-duft Fresh Couture er sprudlende, frisk og feminin på samme tid. Moschino-parfume er i en flakon, der er særligt iøjnefaldende på hylderne, fordi den ligner en emballage til et husholdningsrensemiddel. Hvis man foretrækker en lidt finere duft, bør man vælge Toy 2 fra Moschino, en orientalsk duft med sarte rosearomaer og citronagtige nuancer. Bamseflakonen er et sjovt blikfang.

Køb Moschino-parfume online

En sjov Moschino-parfume bliver med garanti en eyecatcher i din duftsamling. De enkelte komponenter eksploderer på huden og fremhæver din helt personlige type. Moschino-dufte er til alle, der vil nyde livet ubesværet og elsker italiensk livsglæde. Hos parfumdreams finder du et stort udvalg af Moschino-dufte til favorable priser.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube