Body mist

14 Vare
4
5/5 baseret på alle bedømmelser

Body spray: Opfrisket hele dagen

En body mist giver mulighed for en hurtig opfriskning i løbet af dagen. Den er en let form for hudpleje, som gør den utroligt behagelig mod huden. Uanset om du leder efter en blomsteragtig, orientalsk, sød, frugtig eller urteagtig løsning: en kropsspray er den perfekte ledsager i hverdagen. Har du allerede fundet din yndlingsduft, suppleres den perfekt af en kropssprays lette tekstur og diskrete duft.

Hvem en body mist egner sig til

Mange synes, at en parfume er for markant i hverdagen. Her er let duftende body spray et fantastisk alternativ. Da den indeholder mindre alkohol end parfume, aftager dens duft hurtigere og virker dermed mindre påtrængende. Derudover er den beriget med plejende virksomme stoffer, som fx jojoba- eller olivenolie. På den måde forsynes huden med fugtighed, hver gang man påfører body spray. Plejerutinen med showergel, bodylotion og parfume afrundes dermed perfekt. Som navnet allerede afslører, påføres en kropsspray ikke punktvis, men på hele kroppen.

Med en kropsspray dufter man himmelsk hele året

I modsætning til den ofte tunge parfume, lægger en duftende body spray sig let på huden og er dermed den perfekte ledsager om sommeren. Da den ofte fås uden alkohol, irriterer den ikke huden, hvis man sveder. Den fine tåge fra body mist opfrisker undervejs og efter et svalende brusebad. Takket være den ofte kompakte størrelse passer den desuden perfekt i håndtasken eller rygsækken.

Også på den kolde årstid passer en body spray ind i din plejerutine. Hvis den påføres efter creme, holder den diskrete duft i længere tid. Derudover udtørrer den ikke huden yderligere, fordi den indeholder plejende olie.

Hvad man skal vide ved køb af body mist

Det vigtigste aspekt i en kropsspray er naturligvis duften. Især opfriskende citrusdufte, men også blomsteragtige noter egner sig om sommeren. Også frugtagtige dufte, som indeholder noter fra grapefrugt, er meget populære. I vintermånederne giver orientalske og krydrede duftnoter en varm følelse. Derudover skal man tage mængden af indholdet i betragtning inden køb. Body sprays indeholder for det meste mellem 50 og 250 milliliter. På den måde kan du starte med at prøve de små størrelser, eller også kan du købe en 250 ml flaske af din foretrukne kropsspray.

Hvad man også kan bruge kropsspray til

Det friske kick fra en body spray er vel dens vigtigste funktion. Den behøver dog ikke kun blive brugt på kroppen, men kan også bruges på hår, tekstil eller sengetøj. På den måde dufter dit værelse eller dit tøj altid på en frisk og behagelig måde. Særlige ingredienser, som fx CBD, har til formål at berolige huden og afslappe sindet. Også indholdsstoffer, som fx kamille eller lavendel, har en afslappende effekt og giver en afbalanceret søvn. En body mist kan meget mere end bare at give en god duft. Den opfrisker, plejer og har alt efter indholdsstofferne en opkvikkende og beroligende virkning.

Bestil body sprays nu til en god pris nemt og enkelt på parfumdreams

Vis dig fra din bedste side med en kropsspray fra parfumdreams. I vores store sortiment med populære mærker til en uovertruffen pris finder du bestemt også den kropsspray, som passer til din individuelle smag. Fuldend dit skønhedsprogram med en himmelsk duftende body spray, der plejer din hud. Bestil nemt og bekvemt nu i parfumdreams’ onlineshop.