Håndsæber

108 Vare
68
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Håndsæbe - mild pleje til bløde hænder

Man kan næsten ikke forestille sig den daglige plejerutine uden håndsæben. Den sørger for, at vores hænder ikke kun ser rene, men også velplejede ud. Til vask af hænderne findes der hertil forskellige plejeprodukter. Udover flydende sæbe findes der også faste sæber. Således kan det rette produkt til enhver smag og ethvert behov passes ind i hverdagen.

Valget af den rette håndsæbe er afgørende

Vores hud er kroppens største organ. Derfor er det vigtigt, at vi plejer den tilstrækkeligt og bevidst hver dag. Især vores hænder skal i den forbindelse yde en stor indsats hver dag. Men en god sæbe rengør ikke kun den følsomme hud, den forhindrer også hudirritationer. Den efterlader smukke hænder, der føles bløde og ser velplejede ud.

  • Skumsæber: Skumsæben er meget populær, fordi den kommer direkte ud af dispenseren som blød skum. I den forbindelse er en mindre mængde allerede tilstrækkelig til at gøre en god rengøring af hænderne muligt.
  • Flydende sæbe: Plejeproduktet opbevares i praktiske sæbedispenser og kan doseres fremragende. Brugen er i den forbindelse hurtig og ukompliceret. Og, den efterlader en mild rengøring og huden føles behagelig.
  • Antibakteriel sæbe: Denne håndsæbe rengør hænder pålideligt og blidt. I den forbindelse sørger antibakterielle komponenter for en sikker rensning. Genindfedtende lipider efterlader desuden velplejede hænder, som føles bløde og afslappede.
  • Faste sæber: Denne type sæbe er nemt at bruge og kan opbevares praktisk i en sæbeskål. Håndsæben skummer kun i forbindelse med vand og kan således bruges målrettet på tilsmudsede steder af kroppen. Som håndfast blok er de således muligt at fjerne lette og kraftige tilsmudsninger effektfuldt.

Sæbe er desuden et af de ældste plejeprodukter, men har gennem tiderne altid kunnet præsentere sig i nye versioner. Uanset, om det drejer sig om fast sæbe eller som flydende sæbe: Med rensende indholdsstoffer er skønhedsproduktet perfekt til den daglige hygiejne og samtidig blid mod hudoverfladen.

Til disse områder af kroppen er håndsæbe velegnet

Selvom sæber først og fremmest ser ud til kun at være egnet til hænderne, kan plejeproduktet også bruges til armene og benene. Det er dog vigtigt helst ikke at rengøre ansigtet med en håndsæbe. Selvom den flydende sæbe eller antibakterielle sæbe indeholder plejende indholdsstoffer, har ansigtshuden brug for særlige plejeprodukter.

Vil man give sine hænder mere fugt, skal man bruge sæber med plejende olier. Ofte bruges avocado-olie, olivenolie, abrikosolie eller mandelolie, som indeholder genfedtende virksomme stoffer. Således kan huden allerede plejes fremragende under rengøring.

Hænder, som har brug for en optimal rengøring, bør rengøres med plejesæber. Særlige krydderblandinger med rosmarin og salvie rengør huden. Morgenfrue indeholder derimod beroligende essenser, som beroliger og virker afslappende virkning på følsom hud.

Køb plejende håndsæber bekvemt hos parfumdreams

Der findes et hav af sæber - der er en passende håndsæbe for enhver smag. Derfor er der i vores sortiment også forskellige produkter, som sørger for, at huden føles blød og ren. Praktisk opbevaret i en dispenser kan sæben efterfyldes med en refill-pakke ved behov. Således er det passende plejeprodukt altid tilgængeligt til den daglige hygiejnerutine og sørger for, at huden føles behageligt.