Renseskum

123 Vare
1823
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Makeupfjerner: Sådan sminker du let og effektivt af

For at vores hud ser flot og ren ud er pleje nødvendigt. Derfor skal du hver dag befri ansigtshuden for makeup. Til det formål kan varmt vand være et vigtigt middel. For at fjerne de sidste makeup spor er anvendelse af en makeup fjerner tilrådelig. Den fjerner samtlige rester fra porerne og sørger for strålende teint.

Oversigt over forskellige makeup fjerner varianter

Makeup får huden til at stråle. Den skjuler uregelmæssigheder, dækker bumser eller naturlige røde områder. Folk bruger makeup af forskellige grunde. Uanset hvad bør blush, læbestift, øjenbrynprodukter, concealer og meget andet hver aften fjernes fra ansigtet. Når du befrier dit ansigt for makeup kan du trække vejret igen. På den måde forbliver huden jævn og smidig.

  • Rensemælk: Rensemælk fås ofte i en praktisk flaske. Med en vatrondel lader produktet sig helt enkelt påføre huden. Fjern makeuppen i bløde cirkelbevægelser. Efterfølgende laser huden sig rense med lunkent vand og du runder af med brug af lidt hudtonic.
  • Micellært vand: Med en rensende afsminkningsvand er en behagelig og samtidig porredyb rensning af huden mulig. Påfør produktet på en vatrondel og fjern makeuppen grundigt fra ansigtet. En efterfølgende rengøring med varmt vand er ikke nødvendig.
  • Rengørende skum: Læg en smule rengøringsskum i hånden og skum det op med lidt vand. På den måde kan du let og enkelt rense ansigtshuden.
  • Afsminkningslommetørklæder: Denne makeup-fjerner er praktisk til hjemmet og når du er ude omkring. Du tager helt enkelt to til tre lommetørklæder ud af pakken og fjerner makeuppen fra ansigtspartiet. Efterfølgende smider du lommetørklæderne ud.

En grundig rensning af ansigtet med en øjen makeup fjerner bør altid høre til den daglige plejerutine. Kun den som plejer sin hud kan fjerne makeup og snavspartikler. Huden stopper ikke til og der opstår færre urenheder.

Den rigtige makeup fjerner til din hudtype

Til tør og sensibel hud tilråder vi en blid peeling. Brug makeup fjerner olie med hydratiserede plejestoffer. Disse stoffer understøtter epidermis ved cellefornyelse og sørger for en behagelig hudfølelse.

Teknik ved tør og sensibel hud: Vask rensemælken eller rensemousen bort med lunkent vand. Brug ikke for varmt vand. Det kan irritere huden yderligere. Efter du har tørret huden forsynes den med en termalvand i sprayflaske eller med en let creme.

Ved fedtet hud eller blandet hud er en dybderensende pleje nødvendig. Den fjerner overskydende fedt og talg sammen med makeuppen. Dertil egner en makeup fjerner sig bedst, der efterfølgende vaskes bort med vand. Denne rensende plejerutine renser og afslapper huden optimalt.

Teknik ved fedtet hud eller blandet hud: Fordel lidt oliefri makeup fjerner sammen med en smule vand jævnt hen over ansigtet. Vask efterfølgende ansigtet grundigt for også at fjerne sidste makeup rester. Brug nu noget rensevand for at berolige huden.

Køb den helt rigtige makeup fjerner hos parfumdreams

Om tør, sensibel eller fedtet hud: Til enhver hudtype findes der en passende makeup fjerner. Sørg helt enkelt for, at makup, sved og snavs fjernes fra huden. På den måde kan epidermisserne vinde ny energi efter en krævende dag. Afrund pleje efterfølgende med en creme så huden kan regenere – for en flot og jævn hud.