Lumene

4
5/5 baseret på alle bedømmelser

Lumene: Kosmetik med natur fra polarcirklen

Lumene transporterer Nordens rene og uberørte natur ind i innovativ kosmetik for hudpleje og makeup. Dette finske brand er stolt over at have rødder i polarcirklen. Ud over naturlige indholdsstoffer gør Lumene brug af videnskabens nyeste resultater i udviklingen af produkter.

Lumene Kosmetik: Hilsener fra den arktiske sommer

Den arktiske sommer er kort, vinteren er lang og hård. Planter skal overvinde særlige udfordringer i polarcirklen. Floraen og faunaen i Finland, hvor Lumene har hjemme, indeholder unikke aktive plantestoffer. Moder Natur har udstyret dem med særlige stoffer, som Lumene bruger til at pleje huden.

Lumene har i over 40 år kombineret naturlige ekstrakter fra bær og træbark til effektive hudplejekoncepter. Det unikke ved Lumenes produkter er brugen af arktisk kildevand, som er rigt på mineraler og sporstoffer.

Lumene-produkter: Pleje til alle hudtyper

Det finske firma Lumene har udviklet kosmetik til alle hudtyper. Lumene har fire forskellige produktlinjer til forskellige hudtypers behov. Arktis-serien har fokus på pleje af tørt hud. Med vilde tranebær bekæmper Lumo-linjen (charme) tegn på aldring. Valo-linjen (lyskraft) Nordic-C koncentrerer sig om teintens glow. Lähde-linjen (kilde) Nordic Hydra er dedikeret til den intense forsyning med fugtighed.

  • Lumene Arctic Hydra Care: I denne hudplejeserie fra Lumene er nordisk multebær nøglen til at berige tør hud med fugt og beskytte den mod miljøpåvirkninger. Denne plejeserie har Lumen udviklet i samarbejde med det finske allergi-, hud- og astmaforbund. Det indeholder ingen duftstoffer og er egnet til ekstremt følsom hud.
  • Lumene Nordic Bloom: Denne serie plejer med aktive ingredienser fra vilde tranebær, som værdsattes for deres høje indhold af provitamin A. Dette provitamin understøtter cellernes fornyelse. Det suppleres med vegansk kollagen og tre forskellige typer hyaluronsyre. Denne produktlinje indeholder et øjenserum, et serum, og en dagcreme
  • Lumene Nordic C: Den omfattende linje kombinerer vitaminer som A, B3, C og E med bærekstrakter og hyaluronsyre for at give huden glød. Isør Valo Glow Boost Essence Serum er meget populært. Højkoncentreret C-vitamin siges at reducere mørke pletter og misfarvninger.
  • Lumene Nordic Hydra: Formlen bag Lähde-linjen fra Lumene er baseret på naturlige indholdsstoffer fra Finlands rene kilder. De fugter huden intenst og er beregnet til at forbedre fugtindholdet langvarigt. Et kerneprodukt i serien Nordic Hydra er Hydration Recovery Aerating Gel Mask. Denne lette gelmaske slukker hudens tørst og revitaliserer den på få minutter.

Køb Lumene Kosmetik online hos parfumdreams

Forkæl din hud med intensi pleje fra Lumene. Hos parfumdreams kan du gå på opdagelse i mærkets store sortiment og nyde godt af gode priser og hurtig levering.